Samsung 48H6470 Işık Sızması Sorunu

omero21

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2015
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncellikle herkese merhaba yıllardır takip ettiğim bir ekip olmanıza rağmen sosyala ilk defa üye oluyorum. Bu sorununda buna vesile olmasını istiyorum :) Sorunuma gelirsek TV'nin tam altında Samsung logosunun üzerinde mavi bir sızma var servis gelip baktı yeni ürün getirdiler o üründe de aynı sorun mevcut. Sorum ise şu yönde cihazdan çok memnunum bu sorun olmazsa dört dörtlük bir cihaz. Yarın arayacaklar muhtemelen yeni ürün bakacağım veyahut iade edeceğim. Yerin ürün bakarsam bir üste model H6500 olacak onda da farklı panel kullanmadıklarını düşünüyorum. Aynı sorun çıkabilir yani. İşin garibi karpuz seçer gibi kutudan aç bu kelek çıktı bunu kapat diğer kutuyu aç durumu söz konusu :) Siz olsanız ne yapardınız, nasıl bir yol izlerdiniz. Samsung Smart olarak iyi bir televizyon görüntü olarak da öyle 2200 TL'ye bayisinden aldım. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
 
Kardeş şuan ki aşama, 3. ürün yeni evden çıktı aynı yerde aynı sorun yine var ayrıca teşhirde ki tüm ürünlerde aynı sorun var. Gelen eleman bilgi sahibi bu konuda üretilen panelde aydınlatma o şekilmiş. Ben iade talep ettim eleman Samsung bunu sorun olarak kabul etmiyor farklı ürün bakın diyor. Telefonlarını bekliyorum geri dönüş yaparlarsa mağaza ile görüşeceğim. Ben uygun fiyata almıştım o yüzden Samsung'un uygun fiyatlı ışık süzmesi sorunu olmayan bir ürün istiyorum. Gönderdikleri emanet 40Es7000 model TV de süzme yok. 1 ay dolmadan sonuca ulaştırırım inşallah. Para iadesi talep ettim yarın arayacaklar gelişmeleri yazarım.
 
Kardeş İstanbul'dan aradılar ister para iadesi alın ister değişim yapın dediler. Buradaki bayi sıkıntı çıkarıyor dedim. Sorun çıkarırsa bizi arayın dediler. Benim için servis ağı önemli diğer markaların servisi iyiyse yönelirim. Samsung bu modelinde ışık sızması sorunu çıkarmasaydı kullanırım gayet güzel bir cihaz. Panelden kaynaklı bir sorun H6470 modelinin tümünde var bu sorun kimse çıkıp da bu TV sorunlu dememiş alıp izlemişler ya Allah aşkına karanlık odada o kenarlarda kocaman mavi beyaz ışıkları görmediniz mi hiç? Neyse dile getirdiğim için teşhirdeki bütün ürünleri kontrol etmişler anlamışlar ki bütün ürünler öyle. Değişim yaptıklarında en başından dedim 2. üründe kronik bir sorun var 3. yü göndermeyin diye dinlemediler. Neyse yarın bakacağım aklımda H6870 (muhtemelen panel aynı olabilir) ve HU6900 var onlarda sorun yoksa ikisinden birini alacağım. Detayları yine yazarım arkadaşlar.
 
miryigit bey mağazaya gidip 48H6500 aldım. Işık sızması varda o kadar belirgin değil bunda, 5 aydır kullanıyoruz. Perdeleme ve hafif bulutlanma var. Arkadaşın LG model TV'sinide test ettim ondada da perdeleme var. Anlayacağınız sorunlar hafifse pek irdelemeyin. Ama ürün alacaksanız hele ki Televizyon mağazada ya da kurulum esnasında test edin öyle alın.
 
@Silinen üye Merhaba, hayır kardeşim panel ile ilgili sıkıntılarda güncelleme falan fayda etmiyor. Bu seride veya benim aldığım üretimde ki genel bir sorun. Diyarbakır'da ki Samsung bayisinden aldım ellerinde ki bütün H6470 model TV'lerde aynı sorun vardı. Bende H6500 aldım onda da var ancak fazla belirgin değil kabul edilebilir diye düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı