CS:GO Nvidia 640M Kasma Sorunu

Bercats

Kilopat
Katılım
31 Temmuz 2015
Mesajlar
15
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum daha önce üye olma isteğim vardı ama bu sorun beni delirtince buraya geldim :) Sorunum şu; Önceden Battlefield 4'ü mediumda açtığım sistemde şimdi Cs:Go kasıyor, tüm güncellemelerim yapılı. Fakat şüpheli olduğum bir konu var, o da şu; İntel HD Graphics 4000'in ekran kartı yerine sayılabileceği ama Nvidia denetim masasından baktığımda tüm sekmelerde Nvidia ekran kartım seçili. Durum budur arkadaşlar sistemim aşağıda yardımlarınızı bekliyorum.

  • İntel Core i7
  • Nvidia 640M Ekran Kartı
  • 8 GB RAM
  • Windows 7 Ultimate
  • 2.30GHz

arkadaşlar gerçekten kafayı yiyicem birisi yardım edebilirmi
 
Oyuna girmeden önce sağ tıklayıp nvidia ekran katı ile açabilir misin oyunu o ekran kartıyla en azından bir 100 fps almalısın gibi.Ayrıca razer cortexi de indirmeni tavsiye ederim. Bu arada battlefield 4 ü ne zaman oynattın bilgisayarında. En azından 6 ay olduysa tozlanma ve termal macunda değişmeler olmuştur. Etkiler. Yanlış yönlendirdiysem arkadaşlar lütfen düzeltin arkadaşımız problem yaşamasın.(Bende nvidia gt740m 8 gb ram i7 4702mq 2.20 ghz 'casper' laptop var. Ben laptopla girersem low ayarda en azından 200 fps alırım. Mediumda da 150 gibi ama bunlar tahmin haftaya alıcam nasipse cs goyu bilgisayar serviste :))
Edit: Bu arada nvidia ayarlarında bir sekme vardı şuan bilgisayarım serviste olduğu için bakamıyorum ancak nvidia ekran kartıyla açılacak oyunu seçiyordun ve o ekran kartıyla açılıyordu oyun. Crysis 3 te bu ayarları yaparak mediumda 45 fps alıyordum frame drop yaşamıyordum. Belki bu olur denemek lazım :)
 
Kardeşim kusura bakma ama bu konularda biraz cahilim hangi programı kullanmalıyım ?

Edit:Xaetron Nvidia denetim masasında zaten yapmıştım onu fakat garip bir şekilde hala kasıyor :(
 
Son düzenleme:
Oyunu açıp yarım saat oynadıktan sonraki ısı budur pek bilgim yok ama çok sıcak sanırım ne yapmam gerek ?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6,8 KB · Görüntüleme: 593
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı