i7 4790 İşlemcinin Onboard'ını Kullanmak

Tabiki kendi bellekleri yok. Onboard devreye girdiği zaman bilgisayar'dan belli miktar da RAM çekiyor kendine, kullanılabilir miktar sorunu oluşturuyor bu da. Yaklaşık 128 MB civarını kullanır çünkü bellek çekemezse görüntü işleyemez. Biraz RAM'den feragat etmek lazım.
128 Mb gibi az miktarlar söz konusuysa sisteme başlangıç için 4 Gb RAM yeter diye tahmin ediyorum. Tekrar teşekkür ederim :)
 
m.youtube.com/watch?v=iOVqHvlpVV8
Videoda 16 GB Ram ile oynuyorlar. Kullanılan işlemcinin İ7 4770K olması yanıltmasın, grafik yongaları aynı. Daha iyi bir onboard deneyimi istersen yeni çıkan broadway işlemcilere yönelebilirsin. Broadway işlemcilerde grafik yongası İntel Iris Pro, hemde güç tüketimi bariz miktarda düşmüş. (Mobilden videoyu ekleyemedim o yüzden link ekledim.)
 
Tabiki harici bir ekran kartı performansı beklenemez ama oyun oynayabiliyor, ama daha önce de dediğim gibi verdiği zevk tartışılır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı