i7 4790 ile RTX 2060 kullanmak

Şu an örnek olarak assasin's Creed Origins oynuyorum ve en yüksek ayarlarda olmasına rağmen gözle görülür bir darboğaz mevcut, 75 Hz ekran kullandığım için beni 70 FPS altına düşürmüyor bu darboğaz, o yüzden pek dert etmiyorum. Origins'de neden olduğunu çözemedim ancak özellikle Valorant ve Origins'de çok darboğaz yaşadım. Cyberpunk, Death Stranding oyunlarında da test etme imkanım oldu bir darboğaz söz konusu değil. Sizi üzmez ileride işlemci yükseltmeyi planlıyorsanız, ancak sonsuza kadar bu ikili ile gidemezsiniz bence. İşlemciniz güçsüz diye 1660 Super'e düşmeyin, 2060 alın.

Hocam çok teşekkür ederim, internette çok sınırlı sayıda video mevcut kimse böyle bir ikili kullanmıyor, herkes darboğaz çok olur oynanmaz git 1650 al gibi şeyler söylüyordu, size ihtiyacım vardı, eğer sizin için sıkıntı olmazsa bu ikilide aklıma takılan konularda size danışmak istiyorum.

Hocam çok teşekkür ederim, internette çok sınırlı sayıda video mevcut kimse böyle bir ikili kullanmıyor, herkes darboğaz çok olur oynanmaz git 1650 al gibi şeyler söylüyordu, size ihtiyacım vardı, eğer sizin için sıkıntı olmazsa bu ikilide aklıma takılan konularda size danışmak istiyorum.
Elbette sorabilirsiniz bu arada Assasin's Creed Origins'de darboğaz olmuyormuş, bir ayar var o ekran kartına yükleniyor çözünürlüğü arttırıp onu unutmuşum. Yani grafik odaklı oyunlarda hiç bir sorun yaşamazsınız, işlemci kullanımı %100'e ulaşıyor bazen ancak ekran kartı da %100 olmuş oluyor. Sadece Valorant tarzı oyunlarda oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı