CS:GO'da 12 Yaşındaki Çocuk

Çok iyi hatırlarım, bundan 3-4 yıl önce arkadaşlarla CS 1.5 oynamak için internet kafeye gitmiştik. Akşam saatleriydi yanlış hatırlamıyorsam ve dolayısıyla çok fazla müşteri yoktu. İnternet kafeye de sahibinin yerine 12-13 yaşlarındaki çırağı bakıyordu. Müşterilerin gelmediğini fark edip oyunuza girebilir miyim dedi ve biz de oyunu bilmiyordur bile diye hafife aldık ve girmesine izin verdik. Daha sonra o çocuk dediğimiz meret hepimizi bir bir vurmaya başladı :D. Çok iyi hatırlıyorum karşı taraftaydı ve karşı taraftaki arkadaşlar 1 adam öldürmeden bizim bütün takımı temizliyordu :D.
Kısacası çocuklardan da inanılmaz oyuncular çıkabiliyor bazen, hafife almamak lazım :D.
 
20 yaşından sonra tepki süreniz düşer, CS:GO'yu en iyi oynama yaşları 13-14-15'tir kanaatimce. Ben 19 yaşındayım ve 9 yıldır aralıksız Counter Strike serisini oynadım. Tabi 13 yaşındaki çocuğun taktiksel zekası düşük olacağından dolayı tepki süresi pek fayda etmez. :) Ama 13 yaşındaki zeki ve taktiksel bir çocuk herkesi saniyesinde indirir. Onu yenmeniz imkansız olur. :)
 
Technopat'ın İnternet kafelerle alakalı Kafa Ayarı videosunda internet kafede ki bir çocuğun herkesi öldürdüğünden ve çocukların reflekslerinin büyüklere oranla daha gelişmiş olduğunu söylemişti. Benzer bir olay dün başıma geldi karşı takımdaki 12 yaşındaki çocuk ( iyi oynayanlar hep karşı takımda olur zaten :p ) karşı takımın ve oyunun en fazla puanına sahibti. Görmesiyle vurması bir oluyordu. Rütbem Nova 4 bu arada merak edecekler için. Sadece paylaşmak istedim sizinle bu olayı. Ne diyorsunuz bu işe sizin de başınıza geldi mi böyle olaylar ? İnsanın gücüne gidiyor küçücük çocuğa ölmek :D.
Cidden böyle veletler insanı çildirtiyor.
Arkadaşım hesabına boost için girdim çocuğun frag 5-1-11 takım noob diyor afk kalıyor anlamıyorum sen oynuyamiyorsun neden takıma laf atiyorsun.:D
 
Lise 3 de çok iyi FPS oynardım daha sonra sıkıldım 1-2 yıl bıraktıktan sonra tekrar CS-GO, BF3, COD MW, Crysis gib oyunlarda kötüleşmeye başladım ve bıraktım, dün akşam Lise 4'e giden yeğenim benden güzel CS-GO oynadı. Bundan sonra MOBA ya devam.
 
LoL oynarken oluyordu bu. 100 tane 12 yaşında ki çocuktan 99'u söver 1 tanesi sövmeden feedlerdi. Daha küçük yaşta oyun taşıyan görmedim. Mesela kardeşim var 11 yaşında, o hiç sövmeden feedler. İşin özeti: Daha önce küçük yaşta oyun taşıyan kimseyi görmedim sadece sövdüklerini gördüm.
Arkadaşımın kardeşi Gold 3 LOL oyuncusu. Oyun taşıyor. 11 yaşında. Hayretler içerisindeyim.
 
Bence pratik ile alakalı. Arkadaşlarla cs atarken neredeyse en iyi ben oynuyordum. Oyuna yaklaşık 2 ay ara verip tekrar girince resmen oynayamadım. Onlar günde en az 2 saat oynuyorlarmış.
 
TR sunucularında gold 3 büyük bir başarıdır. O kadar çok boost yaptıran varki gümüşlerle oynaman gerekirken bronz seviysi oyuncularla golda çıkmaya çalışmak kanser ediyor.
 
@Silinen üye

Her hangi bir çevirimiçi oyunda insanların rütbeleriyle dalga geçilmesi gerçekten çok ilginç. Mesela ben laptopta 15 FPS ile oynarken Silver 2 idim, şu anda yeni bilgisayarda 200 FPS alıyorum diye Master Guardian Elite'e yükseldim. Yani 12 basamak atladım. Eskiden oyunda yanıma gümüş gelirse düşünemiyordum, kafamı duvarlara vuruyordum, kendimi yerlere atıyordum. Artık öyle şeyler yapmıyorum, çünkü düşünüyorum ki bu adamlar olmasa oyunun zevki kalmaz. :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı