Yac Programı Benzeri Program Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ashleyyoung

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2015
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, benim bilgisayarımda Çince 360 diye bir program var bunu yanlışlıkla yükledim ve silinmiyor her yolu denedim, Yac ile her bilgisayarı açtığımda devre dışı bırakabiliyordum. Windows 10'a geçtikten sonra bırakamıyorum artık, Yac benzeri bir program önerebilir misiniz?
 
360'ı program ekle kaldırdan kaldırabilirsin. Bu bir güvenlik yazılımıdır ve Çin lokasyonlu sürümünü indirip kurmuşsun.

YAC ise FakeAV kategorisinde değerlendirebilecek bir uygulamadır. Kesinlikle kurulması önerilmez.

Kaliteli güvenlik yazılımları kullanın.
 
Yac adamın başını Yacar :) . Bu yüzden aman aman, ha illaki isterim dersen Advanced System Care kullan, en azından ondan daha güvenli.
 
Yac adamın başını Yacar :) Bu yüzden aman aman, ha illaki isterim dersen Advanced System Care kullan, en azından ondan daha güvenli.
Advanced System Care sistemsel bozulmalar yapar. Kayıt Defteri'nde bir şeyleri değiştirerek, Windows'u kullanılamaz hale getirir. Siz siz olun kullanmayın, kullandırtmayın! Gelelim YAC'e.. YAC bir virüstür. Bitti. Bu kadar. Eğer temizleme programı istiyorsanız, CCleaner'dan şaşmayın.
Eğer sistemin iyi ise Kaspersky Internet Security, eğer sistemin kötü ise Norton Security kur. 30 günlük deneme sürümü yani. Daha sonra da hangisini kurduysan satın alırsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbiriniz anlamamışsınız, Yac'ın iyi olmadığını bende biliyorum. Bilgisayarımdaki 360 Çince programını silemiyorum. Yac ile devre dışı bırakıyordum her girdiğimde artık yac çalışmıyor, ona benzer istenmeyen programları devre dışı bırakan bir program istedim sizden. Hepiniz yarışa girip eleştirmişsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazılara rağmen sen halen anlayamamışsın. YAC'ın iyi olup olmamasından bahsetmedik. YAC bir malwaredir, o Çince 360 ise dili ne olursa olsun antivirüs yazılımıdır. Sen bu antivirüs yazılımını silmeyi beceremeyip zararlı bir uygulama olan YAC kurmuşsun.

360'ı nasıl kaldırman gerektiğini belirttik. Şayet kaldıramıyorsan bilgisayar kullanmayı bilen birine burada söylediklerimizi iletip kaldırttırırsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı