Skyrim'de 3.bakış açısında takılma sorunu

Orhan YILMAZ

Kilopat
Katılım
3 Eylül 2014
Mesajlar
187
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar sistemim şu şekilde ;



Skyrim oyunum orijinal, ultra ayarları çok rahat kaldırması gerekiyor. Normalde de sorun olmuyor zaten ancak 3. bakış açısına geçtiğim zaman( ki öyle oynamayı tercih ediyorum) takılmalar oluyor, kasma gibi değil de takıla takıla oynuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Yardımcı olabilecek yok mu ?
 
-Alıntıdır-

Mouse Smoothing'i kapatın:
Steam klasörüne gidin > steamapps > common > skyrim > tekrar Skyrim'i seçin. Önce SkyrimPrefs.ini dosyasının yedeğini alın (Her değiştireceğiniz dosyanın önce yedeğini almayı unutmayın) Daha sonra dosyada aşağılara inerek [Controls] yazan yerde bMouseAcceleration=1 ' i bulun ve bMouseAcceleration=0 şeklinde değiştirin. Kaydedin ve çıkın.

Vsync'yi kapatın:
Yukarıdaki ini dosyalarına gidilen yerden SkyrimPrefs.ini dosyasını bulun ve [Display] kısmına iPresentInterval=0 'ı ekleyin. Framerate'i ve mouse lag'ini çözeceksiniz.

Skyrim oynarken bende de takılmalar vardı ancak bunun FPS ile alakası yok. Üstteki ayarları deneyin.
 
Çözüm önerin için sağol yaptım eskiye göre daha az takılıyo sanki ama özellikle ormandaysam ve kar falan yağmıyorsa sabahsa yine takılma sıkıntısı yaşıyorum.Bilgisayarımla ac unity bile takılmadan oynarken bu oyunda neden böyle oluyo?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı