GTA V Online Kimse Yok

ekremugurr1

Hectopat
Katılım
28 Temmuz 2015
Mesajlar
173
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün önce G2A'den GTA V Ru Gift aldım (70 TL).Oyunu sorunsuz bir şekilde yükledim ve VPN ile açıp oynayabiliyorum. Fakat GTA Online girdiğim zaman sessionda kimse olmuyor tek başıma oluyor. Find new session desem bile aynı sonucu alıyorum. Sadece bir keresinde benden başka bir oyuncu vardı. Onun dışında sürekli boş bir oyuna atıyor. Benden başka bu durumu yaşayan var mı ? Çözümü nedir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Çoğu oyun bölge bölge ve global olarak satılır. Genellikle global olur çoğu oyun. Bir oyunun global key ini satın alırsan, o oyuna ait dünya üzerinde kaç tane sunucu varsa oynayabilirsin. Ama RU gibi global olmayan rus keyi vesaire satın alırsan sadece sayılı serverda oynayabiliyorsun. Milyonlarca oyuncu boşa global versiyona bir ton para vermiyor. Bir bildikleri var ki global key almıştır yoksa herkes ucuz key ister neden boşa para harcasın. Bir dahaki sefere oyun satın alırken global olmasına dikkat edin. Yapıcak tek şey oyunu oynamak olur. Para iadesi verirler mi bilmem ama satın aldığın yer ile iletişime geçip şansını dene.
 
Geçmiş olsun, siz oyunu alırken hiç üst taraftaki yazıyı okumadınız mı ?

Warning! This product is region locked and CAN be activated and played in the following countries: Russian Federation, Belarus, Ukraine, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Tajikistan, Turkmenistan and Uzbekistan.

RU key almışsınız yani yukarıda yazan ülkelerde oyunu oynayabilirsiniz/ aktif edebilirsiniz. Global olanını almanız gerekiyordu Türkiye'de oynamak için.
Bu satış Global ---> Grand Theft Auto V ROCKSTAR CD-KEY GLOBAL - G2A.COM Marketplace
Eğer iade yapabiliyorsanız yapın, yoksa oyunu korsan oynamaktan farkı olmaz, GTA 5 Online'siz olmaz :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı