i7 4790k PC toplama

ali345734

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar. Bu forumda yeniyim. Gayet aktif bir platform gibi görünüyor. Yeni bi sistem topluyorum. Amatör olarak modelleme ile uğrasıyorum. Araştırmalarım sonucu böyle bir sistemin yeterli olacağını düşündüm. Yalnız parçaların uyumluluğu hakkında emin olamadım. Sizin de fikrinizi almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim, eklenmesi çıkarılması gereken parçalar için tavsiye alabilirim. Bu hafta içerisinde siparişi geçicem, saygılar. Not: Ekran kartını dahil etmedim. Önümüzdeki ay için bütçe ayırdım.


CPU.......: i7 4790k
board.....:asus z97-k ddr3
ram.......:kingston hyper beast 2*4 2400 ddr3
ssd........:sandisk ultra 2 120 gb
hdd......:seagate 1 tb
monitör:asus mx239h
kasa-psu:aerocool v3x 600w
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD olarak Samsung 850 Evo tavsiye ederim bir de Aerocool kasalardan bir çok şikayet duymuştum bir araştırın derim onun haricinde sistem gayet güzel görünüyor. Şimdiden hayırlı olsun.
 
Eğer GTA 5 gibi oyunları takılmadan kasmadan 1080P'de oynamak istiyorsan bütçeni fazla aşmazsa kesinlikle GTX 960 tercih etmelisin.
 
Bir üst yorumdaki arkadasa ek olarak eğer bütçe varsa gtx 970 öneririm. Bu sisteme çok iyi gidecektir. Ve 960a nazaran ciddi bir performans farkı vardır.
 
@ali345734 ekran kartını ayrı olarak alacağını söylemişsin. Ekran kartı hariç bütçeni paylaşırsan daha doğru önerilerde bulunabiliriz. Paylaşacağın bütçene göre Skylake işlemci ve DDR4 bellekler kullanılabilir sisteminde.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı