Lenovo Y50-70 GTA 5 Kasma Sorunu

PC'nde intel HD graphics kullanıyodur GTA V. Onu GTX 860M ayarla, düzelir.
Intel ekran kartı kullanılıyor olsaydı eğer o şekilde bir donma söz konusu olmaz, en başından itibaren kasmalar meydana gelirdi. Sorunun bundan kaynaklandığını kesinlikle düşünmüyorum.

Peki kaç GB'lık SSD almalıyım, ne kadarlık, hangi marka ?
Marka olarak çok fazla tavsiye veremeyeceğim bütçenize hangisi daha uygun gelirse ve hızlarına da bakarak tabi ki (öyle çok düşük bir hızda olan SSD'yi kesinlikle ucuz diye almaya kalkmayın) 128 GB'lık bir SSD işinizi çok rahat görür. Hatta işletim sisteminizi de SSD üzerine kurabilirsiniz. Sizede tahminlerime göre minimum 45 GB kadar ekstra bir alan kalır SSD üzerinde.

Düzenleme:İşletim sistemi ve GTA V'in kapladığı alanın dışında 45 GB kadar alan kalır demek istemiştim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, takılı.

Ben bu SDD'yi bu sene duyuyorum ve dediğinden pek bir şey anlamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, takılı.

Ben bu SDD'yi bu sene duyuyorum ve dediğinden pek bir şey anlamadım.
SSD basit olarak katı hal diski denilebilir. Üzerinde HDD'lerde olduğu gibi bir disk yok. Daha farklı bir teknoloji sayesinde HDD'lerimizin yazma-okuma hızlarını 3'e 5'e katlayan ürünler mevcut piyasa da. Bu sebeple onlardan birini edinirseniz ki şu durumda sizin en az 128 GB'lık bir tane edinmeniz gerekiyor ne olur ne olmaz diye sorunuzu çözeceğini düşünüyorum.
Bu arada unutmadan, dizüstü bilgisayarınızın SSD'yi destekleyip desteklemediğini önceden öğrenin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de şu var; mesela bilgisayar ayarı yüksek performanstayken, masaüstünde felan normal gezerken 3.40'da. Oyunda 2.45 oluyor. Niye böyle?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'yi servise taktırabilir miyiz?
Taktırırsak garanti gider mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı