Youtube ve Twitch'te Yapılan Şovlar

Optifines

Kilopat
Katılım
11 Mayıs 2015
Mesajlar
442
Makaleler
5
Yer
Bu Dünya Benim Memleketim
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hatırladıkça sinirlerim bozuluyor. Çok da kendilerini kafama takan biri değilim ama ülkede böyle insanların varlığı sinirlerimi bozuyor. Eleman ekrandan terör estirdiğini zannediyor. Ona buna söven eleman ''Seni de dava edecem olm bekle lan'' diye dolaşıyor. Yetkim olsaydı da bot_kick, bot_kill, amx_disarm yazabilseydim de (Cs oynayanlar bilir) hepsi yok olsaydı. Zaten Youtube Türkiye'de 15 dolar için seyirciye şebeklik yapan insanlar doldu. Servet Carey gibi isimlerin daha çok anıldığı zamanlara geri dönmek istiyorum :(
 
Millet sırf dalgasına izliyor zaten. Acayip komik oluyor çünkü. Benim LoL'de Dia arkadaşım gitmiş Anakin izliyor. Diyorum niye izliyorsun diye o da komik oluyor diyor.
 
Hocam Türkiye'deki LoL yayıncıları izlenmez. Twitch'de takip ettiğim birkaç yayıncı var pintipanda, henezini ve apophis. Abi, hani yok hepsi 10 yaş altına hitap ediyor resmen kaldıramıyorum yahu.
 
Hocam Türkiye'deki LoL yayıncıları izlenmez. Twitch'de takip ettiğim birkaç yayıncı var pintipanda, henezini ve apophis. Abi, hani yok hepsi 10 yaş altına hitap ediyor resmen kaldıramıyorum yahu.
Gerçekten pintipanda bu işi biliyor. Türkiye'de yayınını odanın kapısı açık ve hoparlör açık izleyebildiğim tek kanal. Boşluk biraz bozuyor ama o da olur yani :D
 
Okulda küfür edip kızların dikkatini çekmeye çalışan aklı küçük yaşı büyük erkek gibi. İzleyicilere komiklik yapmaya çalışırken küçük durumuna düşen Youtuberlar. Küfür onlar için olmazsa olmazlardan.
 
Eğer 4 yaşındaki kardeşim ve 21 yaşındaki ben severek Pintipanda'yı izliyorsak bu kendisinin bu işi bildiginin göstergesidir. Ayrıca (kendim için konuşuyorum) oyunu çok iyi, çok harika oynadığı için değil ortamı ve muhabbeti hoş olduğu için izliyorum kendisini. Hepsi için konuşmam ama Multiplayer TV çok iyi yayıncılar barındırıyor (biri çıkıp Oxi de bunlardan derse kan çıkar) Ayrıca bosluk sadece CS oynarken böyle bir insana dönüşüyor belirteyim :)
 
Birkaç yayıncısı dışında Multiplayer denen topluluktan nefret ediyorum. Büyük Youtuber'ları bünyesine katıp adamların kanallarını mahvediyorlar. Çünkü adamlar yayın yapmaktan kanala video atamıyor. Multiplayer'dan maaş aldıkları için de yayınları duygusuz oluyor. Bu dediklerim bütün yayıncıları için değil, bazıları için.
 
Son düzenleme:
Şuna kadar en iyi yayın yapan Youtuber bence, Fedupsamania adamın oynadığı oyunları pek sevmiyorum ama sırf konuşması ve diksiyonu yüzünden izliyorum.
 
amx_disarm :D

Dost Kayaoğlu da var mesela. Ben de Burakoyunda'ya kıl oluyorum. Canlı yayında birisi kendine küfredince baya küfrediyor. Otuz saniye sonra da "Çimdi ben bu aykadaça küfüy falan etmedim" diyor. E bu nedir yav? Kaldıramıyorsan kamera karşısına geçmeyeceksin. İllaki sevmeyenlerin olacak. Çözümü ise kullanıcıları kanalından engelleyeceksin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı