3000 TL Sistem Toplama

BurakSancak

Hectopat
Katılım
15 Aralık 2013
Mesajlar
390
Yer
Esenler / İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Başlıkda da belirttiğim gibi sistem bütçem 3000TL. İçinde monitör olmayacak. Sizin sistem önerilerinizi de bekliyorum. Ayriyetten ben de 2 tane sistem topladım. Bunlardan hangisi almak daha mantıklıdır ? 1. veya 2. sistemi alırsam 1-2 ay içinde 8 GB daha ram alacağım.
Bilgisayar.png

pc2.png

İkisi de gerçekten sağlam ve oyunlarda iyi performans almamı sağlayacak sistemler fakat hangisi daha iyi bilmiyorum. Bu işlemci fazla ısınır mı ve ayriyetten soğutucu gerekir mi ? Ve sizce bu sistemi dolar yüksekken almalı mıyım yoksa seneye haziran ayına kadar bekleyip doların düşmesi ile beraber yeni mimariler ile güncel bir sistem mi toplamalıyım ?
 
İlk sistemdeki anakart yeterli olduğu için TX3 EVO ile birlikte ilk sistemi alman daha iyi olur. Umarım bu sefer alırsın.
  1. 2000 TL'ye Sistem Tavsiyesi
  2. 1000 TL'ye Amd Tabanlı Sistem
  3. 1600 TL R7 260X Sistem Toplama
  4. 2000 TL Toplama Sistem
1. Sistem Bana Ait Değildi Arkadaşımındı O da Son Anda Caydı 3000 TL'ye Laptop Aldı.
2. Sistemde zaten hiçbir öneri yok ve apu sisteme kafam yatmadı.En sonunda bütçemi arttırıp daha iyi bir bilgisayar almaya karar verdim.
3. ve 4. sistem ise şu anki konudaki sistemi oluşturana kadar tüm hesaplarımı yaparak geldiğim aşamalar.Kışın okula giderken ayriyetten ek olarak bizim bilgisayarcıda çalışıcam (sabahçıyım) ve babamdan da gelen parayla bu sistemi alıcam.
Eğer sizi şu ana kadar meşgul ettiysem tekrardan özür dilerim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı