Yüzerken Gözleri Açamamak

Dufiwn

Kilopat
Katılım
14 Aralık 2014
Mesajlar
1.413
Makaleler
8
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Merhaba, arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır havuzda yüzüyorum ama gözlükle yüzüyorum. Yüzmemi çok ilerlettim fakat gözlüksüz yüzemiyorum. Denize falan gittiğimiz zaman gözlüğü almıyorum bu yüzden kafamı hiç suya sokmadan yüzüyorum sizce ne yapmalıyım ? Kafamı suya soksam bile gözlerimi açamıyorum nedense .
 
Gözlerin hassas olabilir. Ben de küçükken deniz ve havuzda gözlerimi açtığımda çok yanardı ve kızarırdı hemen gözlüksüz yüzemezdim. Şuan eskisi kadar yanma ve kızarma olmuyor fakat gözlükle daha rahat ediyorum. Bence kaliteli bir deniz gözlüğü al ve onunla yüzmeye devam et.
 
Aynen bende gözümü falan siliyorum yoksa açamıyorum nedense :D Gözlükle yüzmek mantıklı fakat bir şey olur bir anda suya girmek gerekir gözlük olmadığı için giremeyecek miyiz suya :D
 
Benden size tavsiye, palet ile yüzün.
Palet varken sürekli suyun üzerinde kalıyoruz zaten :)

Paletimi takar, gözlügümü alnıma çekerim, suya dalacağım zaman da gözüme yerleştirir keyfime bakarım.

Çünkü başka çaresi yok, denizde bir Dünya pislik dolaşıyor farkında olmasak da, zaten gözümüzü açsak da ne görebiliriz ki?
 
Ben gözlüksüz dalardım hep ama 2 yıldır kulaklarıma ağrı vuruyor gözlüksüz dalınca. Yüzdüğün deniz akdeniz ise normaldir tuz oranı yüksek orda. Marmara ise gözlerin hassastır.
 
Ben de denizden kafamı çıkarınca gözümü silme ihtiyacı duyuyorum nedense :) Kirpiklerim uzun, belki de ondan sorun oluyordur.
Bende sizin gibiyim kirpiklerim bir erkek için fazla uzun ve gözlerimi silmeden katiyetten açamıyorum hatta banyo yaparken filen gözlerimi açamadığım için bir an boğuldumu filen zannediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı