Güç kaynağı yetmezse Stuttering olur mu ?

byMyzz

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2013
Mesajlar
322
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılım Geliştirici
Son zamanlarda Stuttering olmaya başladı. Sanırsam güç kaynağım yetmiyor.

Sistemim:
*AMD Phenom x4 965 B.e
*AMD R7 260X
*MSI 970A-4G6
*CORSAIR 8(2x4) Gb ram

Güç kaynağım 450 W (80+ değil) olduğundan stuttering olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Sanmıyorum. Stuttering hangi oyunda oluyor? Ekran kartı sürücü sürümü nedir? İşletim sisteminiz nedir? Oyunlar orjinal mi? Oyunların updateleri yapılı mı? GPU ve CPU kullanımı ne durumda?
 
Olabilirmi? Demiş @byMyzz
Güç kaynağı 12 volt kanalından 300-350 Watt verebileceğini düşünürsek maks. Bu sistemde herhangi bir sıkıntı yaşanıcağını sanmıyorum doğrusu çünkü performanslı denilenilen sistemler bile 400-450 Wattı zor çekiyor sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.Ama PSU yu değiştirmenizi öneririm 80+bitanesi ile.
 
Güncellemelerim tam ve oyunlarım orjinal GPU ve CPU kullanımını bilmiyorum. Çoğu oyunda oluyor.
 
Allah allah peki oyun oynarken stuttering yapınca takılmamı yapıyor nası bir olay yaşıyosunuz ve CPU ve GPU kullanımınızı öğrenmek için MSI Afterburner indirin ve buradan değerleri izleyin,bizimle paylaşın.
 
Evet takılma gibi düşünebiliriz ama çok küçük ama sürekli saliseden az bir takılma ama her an oluyor.
 
Dediğim gibi yapın derim MSI afterburner ile değerleri bizle paylaşın bu durumdan çok şikayetçi iseniz işlemcinizi veya ekran kartınızın MHz değerlerini düşürün,çok saçma olacak ama güç tüketimi azalacaktır.
 
Dediklerinizi yapıp en kısa zamanda paylaşacagım, bu arada işlemciyi oc ettiğim zaman olmuyor ancak bu sefer mavi ekran alıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı