Yüzyıllar Önce Teknoloji Daha Mı İlerideydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyi iletken gümüştür. Ancak daha önce devasa bir savaş çıkıp herşeyin baştan başlamış olması benim de kafamı kurcalamaktadır.
 
Zemini söylüyorsunuz sanırım evet gördüm zemini boşluklu yapıp harç döküyorlar. Taşları sormuştum ben.
 
Kuvvetle muhtemel bir düşünce var. Bu düşünceyi dünya üzerinde bulunan bazı garip yapıtlarda destekler nitelikte düşünce ; İnsanlık her 50 bin yılda bir teknolojinin en üst noktasına ulaşır ve sonra doğal afet ya da savaşlar nedeniyle kaybolurlar.
 
En iletken malzeme gümüştür. En iyi iletken, altındır. Gümüş zamanla bozulduğu için her zaman en iletken kalamaz.

Ben önceden daha gelişmiş olduğumuza inanmıyorum. Ona kalırsa piramitleri uzaylılar yapmış (!) diyorlar, o niye doğru olmasın?
 
Zemini söylüyorsunuz sanırım evet gördüm zemini boşluklu yapıp harç döküyorlar. Taşları sormuştum ben.
Bundan bahsediyorsan, öncelikle bu küp değil. Küpün her yüzü kare olur. Bu kadar kafaları çalışan adamlar, o taşı da yontmuşlardır vs. bir şey yapmışlardır herhalde.

Ekran Görüntüsü (31).png
 
O, zamanlar piramitleri yapan Mısırlıların çok zeki ve bilimde üst seviyede oldukları söyleniyor. Örnek olarak içine girince hava akımı ve siyanüre insan kapılarak ölür. İçinde bol miktarda altın olduğu söylenir.
 
Geçmiş kocaman bir boşluk, ama şu gerçek Tesla gibi Einstein gibi İbn-i Sina gibi ve dahası zekaların dünyada olmadığı, belki bilime referasn olsunlar diye yaratıldılar bizim için.
Einstein boş adam değil vardır bir bildiği üçüncü dünya savaşı hakkında konuşuyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı