Amazon' dan Webcam Önerisi?

Emin Bozgeyik

Kilopat
Katılım
3 Ağustos 2014
Mesajlar
862
Makaleler
12
Yer
The Earth
Merhaba arkadaşlar, Amazon' dan Webcam alacağım. 20 Dolar civarı bakıyorum, daha düşük bir fiyatıda olabilir... Webcam alınırken dikkat edilmesi gerek unsurlarada değinicek olursanız iyi olur. Çünkü sadece kendime değil, arkadaşıma da alacağız...
NOT: Önereciğiniz Webcam' i şuan sadece Skype için kullanacağım fakat, ileride Twitch veya Youtube' da canlı yayın, videolar hazırlayacağım için onlar içinde uygun olursa iyi olur.
Şimdiden Teşekkürler...
 
Çok kararsız kaldım. Üçüde çok güzel görünüyor fakat, özellikleri bakımından da kendi aralarında eleme şansımız var mı? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Başka cevap gelecek mi diye bekleyeyim, o arada düşünürüm.
Teşekkürler...
 
Alabilirsen C310 daha iyi tercih olabilir. C310'da çözünürlük 5 megapiksel iken C270'de 3 megapiksel ikisindede dahili mikrofon bulunuyor. Eğer istersen bu ürüne de göz atabilirsin C310 ile kafa kafaya gidebilecek bir ürün.
http://www.amazon.com/Creative-Live-5-7MP-Webcam-Black/dp/B004431UBM/ref=pd_sim_147_1?ie=UTF8&refRID=1JQ7RY0M4ZAGE81HC72W&dpSrc=sims&dpST=_AC_UL160_SR160,160_
Logitech C310 biraz daha ağır basıyor gibi... Bu ikili arasında kaldım. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı