Amazon (USA)'dan Ekran Kartı Almak

Ben Amazon satıcısından sıfır RX 580 aldım. Ürün 8. ayda çöp oldu. Amazon kesinlikle yardım etmedi. Amazon.com.tr'de herhangi bir sorun yaşamadım, onlar çok ilgililer.
Ben de ayni sekilde problem yasadigim durumlar oldu ve direkt cozuldu. Bir keresinde urunumu onlara gonderdim kendileri sonra geri yolladilar islemlerden sonra,
Ikincisinde markanin global danismanina yonlendirip telefon gorusmesi yaptiktan sonra burada ki teknik servise yonlendirdiler ve ayni gun icinde cozuldu. Siz nasil iletisime gectiniz, problem neydi, hangi kanaldan ne sekilde ulastiniz bilemiyorum. Sizin durumunuz sizinle alakali olabilir, detay bilmeden bilgi vermem yada yorum yapmam yanlis olur.

Ben de ayni sekilde problem yasadigim durumlar oldu ve direkt cozuldu. Bir keresinde urunumu onlara gonderdim kendileri sonra geri yolladilar islemlerden sonra,
Ikincisinde markanin global danismanina yonlendirip telefon gorusmesi yaptiktan sonra burada ki teknik servise yonlendirdiler ve ayni gun icinde cozuldu. Siz nasil iletisime gectiniz, problem neydi, hangi kanaldan ne sekilde ulastiniz bilemiyorum. Sizin durumunuz sizinle alakali olabilir, detay bilmeden bilgi vermem yada yorum yapmam yanlis olur.
Ben canlı destekten yazdım. Bana üretici firma MSI ile iletişime geçin dediler. MSI ile iletişime geçtim, MSI, ürünü benim ödeme yaparak ürünü Amerika'ya kargolamamı istedi. Ancak ürünü geri Türkiye'ye gönderemiyorlarmış, Amerika'da adresim olması gerekliymiş. Kısaca kart çöp olmuştu.

Ben canlı destekten yazdım. Bana üretici firma MSI ile iletişime geçin dediler. MSI ile iletişime geçtim, MSI, ürünü benim ödeme yaparak ürünü Amerika'ya kargolamamı istedi. Ancak ürünü geri Türkiye'ye gönderemiyorlarmış, Amerika'da adresim olması gerekliymiş. Kısaca kart çöp olmuştu.
Aldığınız ürünün global garantisi yok galiba anladığım kadarıyla. Benim HP ürünümde global garanti vardı Amerika HP ile iletişime geçince direkt Türkiye ofisine bana saat ve gün vererek gidin demişlerdi. Gittiğimde direkt destek olmuşlardı.

Amazon üzerinden istediğiniz ürünü alabilirsiniz. iade yada garanti için ürünü göndermeniz durumunda kendileri bütün masrafları karşılıyor. Bu durumu yaşamamış insanlar lütfen konuşmasın. Ürünü iade edeceksin zaten hangi şirket olacağını söylüyorlar sana orada masrafın yok. Gümrük vergisi gibi durumlarda Amazon karşılıyor iadelerde. Ürünü satın alma aşamasına gelince en sonda artık toplam fiyatın üstünde kargosu gümrük vergisi yazar. Ekstra bir şey ödemiyorsunuz sadece orada yazanı tek seferde, geri kalan ödemeleri ve süreci Amazon kendi yürütüyor. Sistem topladım Amazon üzerinden hiç bir sıkıntıda yaşamadım. Kesinlikle öneririm Türkiye'den almayın rezalet buradaki sistemler ve garantiler.

Hocam ben şimdi abd den sipariş versem sistemde ödediğim para dışında ürün buraya gelince ekstra bir gümrük vergisi çıkmıyor mu şimdi?

Hocam ben şimdi abd den sipariş versem sistemde ödediğim para dışında ürün buraya gelince ekstra bir gümrük vergisi çıkmıyor mu şimdi?
Hayır hiçbir ücret çıkmıyor size. Hatta sizden alınandan daha az gümrük vergisi çıkarsa aradaki fark kartınıza iade oluyor 2 ay içinde.

Tamam teşekkür ederim. Şuan satın almayacağım fakat ödeme bilgilerini geldiğimiz yere kadar ürünün fiyatından başka ek fiyat göremedim. Bu kargo bedava mı demek oluyor? Eğer öyle ise cidden çok iyi olacak.
440 dolar yani 2600 TL yapıyor, gümrük vergisi internetten baktıgım kadarıyla 500 küsür lira oluyor.
500 Lirayı nakit olarak mı ödüyoruz kapıya geldiğinde vs?
Bir yandan da içim rahatlıyor amazon'dan almam her hangi bir TR sitesinden almamdan daha iyi diye.
440 dolar yani 2600TL yapıyor demişim, üzdü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı