İ3 4160 Tx3 Evo Fan Takma

Soğutucunuz işlemciniz ile uyumlu. Kullanım kılavuzunu takip ederek takabilirsiniz. İntel ve AMD için farklı oluyor genelde kurulum şekilleri. Buna dikkat edin. Dediğim gibi kılavuzda yazar her şey.
 
AMD işlemcime aldığım bu fanı nasıl i3 4160 işlemcime takabilirim? Takmayı denedim fakat olmadı. Anakartım MSI H81 Pro-VD.
Bir video da görmüştüm termal macun sürdükten sonra jelatini çıkartıyor ve 4 adet ayak takıyor soğutucuya o şekilde yapıyordu çok basit bir şekilde
 
Bende de aynı soğutucu var. Klipslerini anakarttaki işlemciniz için belirtilen uygun pozisyona getirin. Ve daya sonra amakarta aynı stok fan takar gibi uygulayın. Dediğim gibi anakarttaki talimata uyun.
 
Dediğinizi yapıyorum fakat internette intel soğutucuları belleklere doğru takmamız gerektiği söyleniyor. Öyle yaptığım zaman ise olmuyor mecbur ekran kartına bakacak şekilde montaj etmem gerekiyor fanı. Belleklere çarpıyor ilk dediğim şekilde yaparsak.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Güncel.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı