Vatan Bilgisayar Ürünlerin Sıfır Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Krofity

Hectopat
Katılım
19 Eylül 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatan'dan bilgisayar toplamayi düşünüyorum. Sistemi Technopat'in daha onceki onerilerine gore karar verdim ama bir sikintim var.

Internette bir dunya kotu montaj hakkinda, parçaların daha onceden acilmis kullanilmis ürünlerin cikmasi hakkinda yazılar okudum. Aileme yük olup aldigim bilgisayarda problem cikmasini istemedigim icin cok tedirginim.

Parcalarin 0 olduğunu (o gun) gittigimde alirken nasil anlarim?
Daha iyi montaj icin neler yapabilirim?
Her turlu fikir yardimini bekliyorum arkadaslar.
20'sinde alacağım yardim ederseniz sevinirim
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'da böyle bir sorun olacağını sanmam, olsa da iade hakkın var. Daya iyi montaj için montaj rehberlerimizi izle.
 
Konu biraz eski ama vatan bilgisayarda iade hakkında baya bir şikayetim var. Ben iade etmeyi ne zaman istediysem yok şu yok bu hep reddettiler. Ancak çalışmayacak veya kırık olacak o şekilde kabul ediyorlar. Memnuniyetsizlik diye bir mazereti kabul etmiyorlar. Ayrıca bir arkadaşım anakarttaki pinlerden bir iki tanesinin eğilmiş olduğunu görmüş götürmüş kullanıcı hatası diyip eline verip yollamışlar (anakartı).
 
Yazdığın için teşekkür ederim. Vatan Bilgisayardan topladım bilgisayarı. Balıkesir şubesinde çalışan son derece güler yüzlü biriyle işimi hallettim. Gayet memnun kaldım. şubeden şubeye değişiklik gösteriyor galiba durumlar. çok şikayet vardı alırken tedirgin oldum ama problem yaşamadım.
 
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 hafta önce toshiba laptop aldım. Sıfır dedi fakat sistemi orda kendi yükledi. Ayrıca pc şu an dvd sürücüyü görmüyor. PC sıfır olmayabilir mi, ne yapmalıyım? İade etmek istiyorum, kandırıldım sanırım. Acil cevap lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
laptopla ilgili bir problemin varsa aldığın yere götürüp söyleyebilirsin. büyük ihtimal toshibanın servisine yollarlar. 20 iş günü içerisinde de gelir :) sıfır ürün olmadığını neden düşündün ki?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı