Parçaları 75 euroyu geçmeyecek PC tavsiyesi

Tunahan Arslan

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2015
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşalr öncelikle merhaba. Benim elimde 1000 euro var. Pc parçalarını yurtdışından getirmeyi planlıyorum. Herhalde 75 euro'luk kısıtlama var. Ekstra vergi ödemek istemiyorum. Ekran kartı hariç öyle bir ihtimal var mı? Uygun fiyatlı sistem toplama rehberinden daha iyi bir şekilde toplayabilirmiyim? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Amazondan alışveriş yapacaksan en son ödeme ekranında kargo ve vergilerle ne kadar tutacağını öğrenebilirsin. Muhtemelen Vatan Bilgisayarda verilen fiyattan biraz daha ucuza gelecektir. Bu fark içinde beklemeye strese girmeye gerek görmüyorum. Eğer bir tanıdığınız yurt dışından geliyorsa parçaları onun adresine sipariş edip bavulunda getirtebilirseniz epey fark olacaktır burada ki fiyatlardan.
 
@Tunahan Arslan Amazon karta ekledikten sonra ödeme ekranında vergi ve kargo ücretleri eklenip toplam ne kadar ödeyeceğinizi gösterir. Örneğin 980 Ti ekran kartı için toplam ödeyeceğiniz ücret 819 dolardır.
Vatan bilgisayar fiyatı da linkte mevcut Evga GTX980 Ti Classfied ACX 2.0+ GDDR5 6GB 384 Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı
Ekran Resmi 2015-10-09 15.41.11.png
 
Bu parçadan parçaya değişir.Örneğin ben 1 hafta önce g930 logitech kulaklık sipariş verdim.Ve yaklaşık 300 tlye denk geldi.Türkiye fiyatı ise 700 tl.Bazı ürünlerde bu fiyat farkı böyle uçuk olurken bazılarında değmeyecek farklar var.Bazıları ise amazondan daha pahalıya denk geliyor :D Mesela işlemciler.Yada kasayıda amazondan almamak lazım çok fazla kargo ücreti ödüyorsun.Burada hangi ürünler alınmalı diye sıralamak ömür sürer alacağın ürüne amazondan vergi dahilindeki fiyatı ile türkiye fiyatını karşılaştır ve değiyor mu değmiyor mu kendin karar ver.Zaten anakartıda yurt dışından getirttiremezsin izin verilmiyor.Anakartı türkiyeden almak zorundasın.Ama şunu söyleyebilirim oyuncu kulaklıkları,klavye,mouse,üst düzey ekran kartları ve monitörler amazondan alınmalı.Örneğin gtx 980 ti ların iyi modelleri türkiyede 3200 tl iken amazondan 2400 e denk geliyor.Asus ROG PG278Q 3600 TL iken amazonda 2400 civarı.
 
Amazon her halükarda Türkiye fiyatından 500-1000 civarında ucuz oluyor. Anakart, işlemci, kasa hariç diğer bileşenleri Evga, Crucial ağırlıklı alarak çok uygun bir kar olabiliyor. 27 kasımı bekleyin derim ayrıca.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı