SanalTech olarak bizden istedikleriniz neler ?

Ben şahsen alışveriş yapacak olsam sizden alışveriş yapmaya çekinirim. Bu işe yeni kalkışmış olabilirsiniz fakat sitenizde içerik bulunmayan sayfa miktarı çok fazla. Özellikle müşteri hizmetleri alanlar, neden Sanaltech alanları vs.

Yani oraya neden SanalTech diye bir alan koyup içini açıldığından beri boş bırakıyorsanız SanalTEch kullanmamız için bir neden gösteremiyorsunuz izlenimi vermiş oluyorsunuz. Eğer başarılı olmak istiyorsanız, ilk başta sitenin tüm alanlarının içerik bölümlerini tanımlayın. Yoksa (bana göre) başarı sağlamanıza olanak yok.

Saygılar,
 
Yurtdışı ürünlerinden bahsediliyordu arkadaşlar insaf lütfen yurtdışı ürünleri çok ucuz onun dışında yurtiçi bölümünden komple bilgisayar toplandığında diğer sitelere göre 100-200TL fark ediyor. Üstüne üstelik ücretsiz montaj burdan da 30TL kalıyor ve montaj bence türkiye standartlarında değil yani çok iyi, ben toplattım belki görmüşsünüzdür diğer toplatan arkadaşlarda aynı şeyi söylüyor. Toplama aşamasında sürekli fotoğraf paylaştılar bana vesaire.Burda firmanın savunmasını yapmıyorum bir ürün almış ve çok memnun kalmış biri olarak söylüyorum.
 
Sizden ürün alan kişilerin referanslarını gerek burada gerek sayfanıza yayınlayın ki güvenli bir şekilde alışveriş yapanları görelim.
Örnek kasa kablo yönetimi resimlerini gösterin nasıl topluyorsunuz vesaire

Canlı destekten yetkiliyle konuştuğumda bilgisayar toplanırken video dahi çekilip gönderileceği söylendi ama hiçbir yerde referans göremiyoruz.
 
Arkadaşlarla araştırdık kimse alışveriş yapmasın buradan, şansımı deneyeceğim diyen varsa buyursun denesin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı