Acer Aspire 5750G laptop ekran kartı değişimi

Samet SAVAŞ

Kilopat
Katılım
26 Kasım 2015
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Acer aspire 5750G model bilgisayarım, var olan özellikleri:

Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz (4 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 4096MB RAM
Card name: Intel(R) HD Graphics 3000
Manufacturer: Intel Corporation
Chip type: Intel(R) HD Graphics Family
Video card:NVIDIA® GeForce GT520M,Up to 2741 MB TurboCache™

özelliklerinden pek bahsetmedim. Sadece önemli olanları bahsettim bilgisayarın modelini araştırırsanız sevinirim.
Ekran kartını ramını arttırmak yani geliştirmek daha iyi bir bilgisayar yapmak istiyorum. Yeni nesil oyunları çok kaldırmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.:)
 
Laptoplarda ekran kartları anakarta bitişik veya soketli olabiliyor sizin pc'nizdede bitişik ekran kartınızı değiştiremezsiniz.Ekran kartı değişen modeller mevcut lakin laptopların güç adaptörleri , anakart yapıları üzerinde gelen ekran kartı modeline tam uyumludur gidipde gtx780m takıp laptopun çalışmasını beklemeyin laptop ekran kartı uprage etmek gerçekten kolay değil benim eski acer 5920g modeli laptop pc nin 8600m gt ekran kartı yandığında bedavaya bulduğum 8400m gs bile çalışmadı sonra 8600m ile fırın mırın bi şekilde 1 yıl idare etti. Neticede ekran kartı değişimi her önüne gelen laptopda olmuyor olsada soğutma yetmiyor yanıyor sisteminizin sağlığı için laptopunuzun ekran kartı değişiyorsa bile uğraşmayın sizi üzer dilerseniz ramini hdd sini uprage yapıp performansını arttırabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı