Windows 10 kurulum sonrası otomatik aktif olur mu?

iNeonDragon

Kilopat
Katılım
25 Temmuz 2014
Mesajlar
535
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarıma sıfırdan bir format atmayı düşünüyorum. Fakat bir kaç sorum var. En önemlisi ben bunu kurduğum zaman otomatik aktifleşek mi? Bende key yok ama bilgisayar orijinal keyle geldi. Windows 8 logosu var ama key yazmıyor. Aktifleştirme nasıl olacak?
İkinci sorum Recovery'i bölümü. Bu bölümü silmeyi düşünmüyorum. Fakat bu bölümü kullanan program OneKey Recovery'i programını internette bulamadım. Ben bu programı nasıl kuracağım? Ayrıca bilgisayarın yanında Recovery'i tuşu var. Fakat ben buna bastığımda OneKey Recovery programı çalışıyor. Bu program olmadanda çalışır mı acaba?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
İndireceğim Windows sürümü:
Dil : Türkçe
Sürüm : Windows 10 Home Single Language
Mimari : x64 (bu farklı bir dilde yazıyor)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün anahtarınızı her ihtimale karşı bir yere not edin. Produkey gibi bir programla ürün anahtarınızı öğrenebilirsiniz. Ayrıca yeni bilgisayarlarda ürün anahtarı BIOS üzerine gömülü geliyor. Bir kere yükseltme yoluyla Windows 10 Home SL kurup sistemi etkinleştirirseniz artık bir sonraki temiz kurulumunuzda donanım kimliğiniz üzerinden etkinleştirme gerçekleşecek. Ayrıca sorun yaşayan kullanıcılar için Kasım ayı güncellemesi olan 1511 sürüm 10586 yapısıyla beraber temiz kurulum yaptıktan sonra etkinleştirme bölümünden eski ürün anahtarını girerek sistemi etkinleştirme özelliğini getirdiler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı