Amazon'dan Logitech G910 İndirimi

melihbozer

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2014
Mesajlar
309
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Şu an Logitech G910 Amazon'da 90 dolar. Uzun süredir klayve araştırıyorum. Bu klavye de arada kaldığım klavyeler arasındaydı. Sizce almaya değer mi? Kargo ücretini sildirebilirsem 315 TL gibi bir fiyata geliyor. Bu fiyata değer mi? Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini bekliyorum. Bir de bu indirim ne zaman biter?
@Uğur Öztürk

Ekran Alıntısı.PNG


İndirim her an bitebilir. Çok kararsız kaldım. Yarın almayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek yok mu?

.
 
Bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum kredi kartı bulabilirsem hemen alıcam. Bence hic düşünme şuan piyasadaki en iyi klavye bence.
 
Ben de koşulsuz alacaktım ama tuşların eğik ve tümsek olması yüzünden çok şikayet varmış diye okudum ve bazı arkadaşlar uyardı bu konuda. Bir süre sonra rahatsız ediyormuş. Birde CherryMx Switch'ler yerine kendi Switch'lerini kullanmış Logitech bu klavyede.
Tabi klavye çok iyi. Ayrıca tam bir görsel şölen sunuyor. Youtube'da da dinledim sessiz bir klavye yani çat pat gürültülü değil tuşları, bu da benim istediğim bir şey. Çünkü sesli görüşmelerde karşı taraf veya gece falan ev ahalasini çok rahatsız eder öteki türlü mekanik klavyeler. Özellikle Blue Switch'liler çok gürültülü daktilo gibi.
Açıkcası ben de alsam mı almasam mı kararsızım. Corsair'in en kalitelisi olduğu söyleniyor ancak pahalı şu anda. İndirim gelirse direk Corsair k70 yada k95 alırım sanırım :) .

Birde Allah aşkına ücretsiz kargo diye bir şey yok artık Amazon'u komple kapatacaklar Türkiye'ye o olacak. Amazon çalışanlarını sıkboğaz etmeyin rica ediyorum. Amazon bedava kargoyu bir tek kendi ülkesine yani Amerika'ya bir de Singapur'a yapıyormuş bugün duyduğum. Artık adamlar bizden bıkmış.

Not: Klavyeler de özellikle kargo ücretinin biraz daha fazla olmasının sebebi kutu büyüklüğünden kaynaklanıyormuş. Koruyucu şeyleri falan da koyunca kutu boyu daha da artıyormuş.
 
Amazondan alışveriş yapmayı biliyor musun.

Bugün alacaktım ama tekrar 130$ oldu. Bizde şans olsa zaten. Neyse razer kraken 7.1 alırız bizde klavyeyi sonra alırız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı