Son zamanlarda çıkmış strateji oyunu önerisi

Zeushanro

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2014
Mesajlar
159
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar son zamanlarda strateji oyunu önerir misiniz? Empire Total War almayı planlıyorum ama pek bir bilgim yok. Siz de bana böyle oyunlar önerir misiniz? Empire total war oyununun eksi ve artı yönleri nelerdir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana önerebileceğim oyun Europa Universalis 4 açıkçası bildiğim tüm strateji oyunlarından daha kapsamlı geniş ve keyifli sadece oyunu öğrenmen için biraz sabırlı olman gerekiyor ilk başta her şey çok karmaşık gelebilir özellikle strateji oyunlarında yeni olanlara ama bir kere mantığı kavradığınızda oyun gerçekten keyifli bir hale geliyor ve başında geçirdiğiniz saatlerin farkına varmıyorsunuz. Ayrıca oyunu arkadaşlarınızla beraber oynamak size çok daha fazla keyif verecektir. Üstelik şuan indirimde.
 
Yeni çıktı
Hard west oyununda strateji geliştirerek oyun alanı içerisindeki adamları öldürmeye çalışıyoruz. Bir hamleden sonra sıra onlara geçiyor ve oyun bu şekilde devam ediyor. Oyunun ilk izlenimleri için tıkla
 
Bence Civilization 5 hem güzel bir strateji oyunu hemde grafikleri güzel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı