Sıfır GTX 970 kullanılmış şüphesi

emrah bozkurt

Kilopat
Katılım
1 Aralık 2014
Mesajlar
241
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar merhaba. Teknobiyotikten aldigim asus gtx970 kartim nihayet geldi. Ancak kartin daha onceden acildigina dair suphelerim var. Oncelikle kutunun bantlari kapaliydi sikinti yok ancak ekran kartinin arka plaketinde naylon koruma kapli degildi sökülmüş ve kartin iki faninin ortasindaki hafif kabartmali siyah sticketlar yapıştırılmış. Guc kablosu da kutu iceriginde yok. Teshir urunu ya da iade urun gibi geldi bana. Teknibiyotik gibi bir firma niye dikkat etmez anlamam. Sizce ne yapayim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle durumlarda kesinlik ile ürün iadesi yapmalısınız. Büyük ihtimal ile iade ürün o sizden alıp başkasına verilcektir. :)
 
İadesi yapılmış bir karttır sana satmışlardır ara irtibata geç.
 
Arkadaşlar bugün akortek(teknobiyotik) ile görüştüm kendileri sağolsunlar hiç ikiletmeden gönderin birebir değişim yapalım dediler, bugün kargoya verdim. Artık 3-5 gün daha bekleyeceğim. Nediyim geç olsun güç olmasın. Bu arada youtube üzerinde en az 20 tane gtx970 kutu açılımı izledim, güç kablosu hiç birinde çıkmadı ve fanların ortasındaki yapışkanlar onlarda da yapıştırılmış vaziyette geliyordu. Ancak izlediklerimin neredeyse hepsinde arka plaka, asus ve strix yazılarının üzerinde jelatin vardı, benimkinde yoktu. Sabah Asus Türkiye'yi aradım jelatinsiz çıkma ihtimalini sordum, herhangi bir bilgilerinin olmadığını söylediler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı