LG G3 vs Note 4 vs ZenFone 2 vs C5 Ultra

Merhaba. İlk olarak lg g3 gibi sorunlu bir cihazı yok sayarak hangisini seçmeniz gerektiğini söyleceğim. Asus zenfone 2 iyi telefon güncelleme alır, hızlıdır ama kendisinden daha hızlı telefonlar var.
Geriye iki telefon kaldı note 4 ve c5 ultra, hız, büyüklük, depolama ve premium görünüş için c5 ultra, daha canlı ekran, kamera, daha hızlı bir işlemci için ve sadelelik içinde note 4 alabilirsin. Bence c5 ultra al daha güncel bir telefon. Hız olarak biraz exynos iişlemciden geride kalsada, bence daha güncel bir telefon alınmalı.
 
G3 yerine karşılaştırmaya G4 ekleseniz daha iyi olur çünkü Note 4 alabilecekseniz G4 de alabilirsiniz demek oluyor. Ekstra olarak daha az para verip diğerlerinden aşırı farkı olmayan Zenfone 2'yi düşünebilirsiniz ama yok ben her şey adam akıllı olsun tam olsun derseniz G4 ile Note 4 arasında tercih yapabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı