Çözüldü İnmemiş Dosyaların İnmiş Olarak Gözükmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ping testinde herhangi bir kayıp veya aşırı bir gecikme söz konusu değil. Belirtildiği gibi Killer e2200 sürücüsünü güncelledikten sonra yine aynı durum söz konusu ise yeni bir yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden download işlemi gerçekleştirip sonucu bildirin.
 
Şuan çok garip bir durum yaşıyorum. Böylece sonuca yaklaşıyor olabiliriz. Killer Ethernet sürücüsünü 100 kere denememe rağmen bu hata olduğu için indiremedim. Dediğiniz gibi yönetici hesabı açacağım yeni bir tane. Fakat 2 üstündeki Intel VGA sürücüsünü sorunsuzca indiriyor her denememde. Yani bazı şeyleri indiriyor, bazılarını indirmiyor.

Ekran Alıntıdddsı.PNG


Ekran Alıntıfffffffffffffffffffffffsı.PNG


Yeni kullanıcı hesabı açmama rağmen o hesapta da sorun aynı şekilde devam ediyor.

Şuan bu dosyayı telefondan indirmek isterken telefondan da inmedi. Sorun İnternet'te gibi. Açıp kapatmayı deneyeceğim.

Modemi açıp kapattım fakat hala sorun aynı.
 
O zaman başa geri dönüyoruz. Telefondan her şeyi indiriyor dediğiniz için sorunu sisteme yordamıştık. Sorun internet bağlantı kaynaklı ise öncelikle modem ayarlarını defaulta alınız varsa firmware güncelleştirmesi onu da gerçekleştirin.

Durum aynı ise internet servis sağlayıcınızı arayıp hız ve bağlantı kopukluğu ile ilgili test ve izleme yapılmasını isteyin. Ona göre gerekli yönlendirme yapılır.
 
Modem markası ve modeli: Huawei HG255s. Superonline kullanıyorum. Nasıl modem firmware güncellenir hiçbir bilgim yok. 192.168.1.1'e girdim fakat ayarları varsayılana almak için bir tuş göremedim. Yardımcı olur musunuz?

Şimdi telefonu biraz kurcaladım, bu sorun sadece indirmeye başlarken oluyor. Mobil veri ile başladım indirmeye, daha sonra kapatıp hemen Wi-Fi bağlantısı kurdum söz konusu modeme ve indirme başarılı oldu.
 
Modem arayüzünün bakım kısmına girin. Arayüzünü bilmediğim için şurası diyemem. Orada güncelleme veya fabrika ayarlarına dönmeyle ilgili butonlar olmalı.

Dediğim gibi SuperOnline'ı arayın. Telefonda da aynı durum söz konusu ise sorun modem veya internet sağlayıcı ile ilgili bir durumdur.
 
Huawei HG255s'in fabrika ayarlarına döndürülmesi sonucunda sorun düzelmiştir. İlgilenen yöneticilere ve diğer üyelere teşekkürlerimi sunarım :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı