Assasin Creed Syndicate ya da Rainbow six siage

emrah bozkurt

Kilopat
Katılım
1 Aralık 2014
Mesajlar
241
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gtx970 ekran kartı aldım, nvidia oyun kodu gönderdi. Assasin Creed Syndicate ya da Rainbow six siage arasında seçim yapacağım. Sizce hangisini seçeyim? Steam üzerinde ikisi de 179tl. Satabilirim de aslında biraz daha uygun fiyata.
 
Şahsi fikrim Rainbow Six Siege hayal kırıklığı. Piyasada kendine benzer çok oyun var. Oynaması zevkli olabilir belki ama bana yeterli gelmedi. Asssassin's Creed Syndicate daha az saf eğlence barındıran bir oyun ama daha dolu bir oyun. Tabi altını çizerek söylüyorum, bu benim şahsi fikrim. İnternet'te karşılaştırmaları, incelemeleri mevcut daha iyi ve kesin bir fikir için onları incelemenizi öneririm.
 
Rainbow Six Siege betalarında çok fazla server sorunu yaşamış bir oyun. Çıktığında da böyle olursa çok sıkıntı olur. Ben olsam Assassin's Creed Syndicate alırdım. Ancak Rainbow Six Siege de gayet eğlenceli oyun.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı