AMD R9 290 Mavi Ekran Sorunu

Mehmet ULUDAĞ

Kilopat
Katılım
22 Ocak 2016
Mesajlar
1.416
Makaleler
1
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • GPU: Powercolor AMD Radeon R9 290
  • Denemeler: Windows 8.1 x64 ve 7 x64
  • Sürücü 15.12 ve 16.1
NOT: Windows 7'de mavi ekran (blue screen) hatası Windows 8.1' e ekrana görüntü gelmeme, mouse ve klavyede tepkisizlik.
NOT: Restart yapınca aynen devam ediyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Sorun hâla sürüyor. Yardım edecek birileri yokmu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı zamanda sürücüleri güncelleyin demişsiniz. Şimdi benim sorum ise sorun nasıl çözülecek? Yazılım olarak çözülebilir mi? Yoksa bir tamirciye mi götürmek gerekiyor?

Recep bey minidump dosyasına bakınca sorunun neden kaynaklı olduğunu belirtiyordu. Acaba neden kaynaklandığını ögrenebilir miyim?
 
Yahu sen ekran kartının sürücülerini güncelledin mi? Güncelle sorun devam ederse tekrar yaz. Hocam ekran kartının sürücüsünü güncelle demiş. Ayrıca sana Murat Bey yardımcı olmuş sen soruyu Recep Bey' e soruyorsun ayıp denen bir şey var.
 
Egehan sakin. :D Gördün mü böyle kişilerle her gün uğraşıyoruz. Çözüm veriyoruz inceleyip, o bizim salladığımızı düşünüp sağa sola yine soru soruyor.

Hocam bana da çok yapıyorlar. Facebook' tan bulup küfür edenler bile var. Ama kendime yapılanları pek önemsemiyorum ve dalgaya alıyorum yapanları tabiri caizse. Ama başkasına yapılınca gerçekten sinirleniyorum. :) Koruma iç güdüsü müdür nedir. :)
 
Demek ki okuduğunuz anlamıyorsunuz. Ben recep bey böyle yapıyordu dedim acaba sizde aynı şekilde sorunu belirtip nasıl çözeceğimi söyleyebilirmisiniz diye. Konunun başına bakarsanız zaten en son çıkan sürücü ile denediğimi goreceksiniz. Ve biz buraya çözemedigimiz sorunları paylaşıyoruz ki çözümü bulalım diye. Cevabın bu olabilirdi. (Eğer gerçekten sorunun ne olduğunu biliyorsan) "Ekran kartınızda şu sorun var bu sorunun çözümü yazılımsal olarak çözülemez bir tamirciye götürmeniz de fayda var." Ve şu dediğininiz her gün böyleleriyle uğraşıyoruz lafı hiç hoşuma gitmediği ve sizede yakıştıramadım ayrıca net bir cevap vermeyip konuyu bu kadar uzatmanızda gülünç olmus.
 
Ekran kartınızda şu sorun var bu sorunun çözümü yazılımsal olarak çözülemez bir tamirciye götürmeniz de fayda var."
Öyle bir şey demeye gerek yok ki demiyoruz.
ayrıca net bir cevap vermeyip konuyu bu kadar uzatmanızda gülünç olmus.
Bundan daha net cevap ne dememi bekliyorsunuz? Tek kelime ile problemi sana yazıyorum.
"Ekran kartı problemin var. Sürücülerini güncelle."
en son çıkan sürücü ile denediğimi goreceksiniz.
Demek ki doğru deneyemiyorsun. Ayrıca son sürüm onlar değil.
 
Bios geriye dönük güncellendi bundan kaynaklıdır diye dusundum şimdi kuruyorum.

Maalesef. Aynı tas, aynı hamam. Ya recep bey minidump dosyasına bakınca örneğin; directx kaynaklı hata veya ekran kartında şu sorun var diye. Öyle ögrenebilir miyim? Eğer sorun devam ederse tamirciye götürecem de o ne kadar anlar bilemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı