Razer Set Tavsiye

WatcheR

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2016
Mesajlar
85
Merhabalar,

Ben Razer,

Mouse, mouse pad, klavye, kulaklık set dizmeye karar verdim.

Sizce, bu set nasıldır? Kullananlar tavsiye eder misiniz? :)

Razer Ouroboros Elite Ambidextrous Mouse
Razer FireFly Mouse Pad
Razer Blackwidow Chroma Klavye
Razer Kraken 7.1 Chroma-Kulaklık


Fiyat açısından baya bir tuzlu ama, yavaş yavaş almayı düşünüyorum.

Teşekkürler.
 
Ouroboros yerine deathadder chroma veya mamba tournament edition tavsiye ederim hem daha sade hem ele daha iyi oturuyor.Ouroboros biraz şekil için yapılmış yani öyle diyelim :). (E tabi oyun için diyorum)
Onun dışında görünüşe önem vermeyip paradan kısmak istiyorsan mouse padide goliathus alabilirsin performans farkı yok lakin firefly daha güzel görünüyor tabi :D.
Diğer parçalar bence fiyatını hakeden parçalar onlarda sıkıntı yok.
 
Senin dediklerine baktım, ama Ouroboros'u tasarım açısından beğendim.
Zaten hem alabileceğim ürünler değil, 3-4 ayda bir ürünü alacağım :)
Tavsiyen için teşekkürler
 
GamerZep'e katılıyorum bu konuda. Razer Ouroboros yerine Mamba Tournament Edition'ı tavsiye ederim. Blackwidow Chroma iyi bir seçim, kesinlikle şu ana kadar kullandığım en iyi klavye ve Kraken Chroma 7.1 de uzun süreli kullanımda kulağı biraz rahatsız etmesi dışında iyi bir kulaklık. Razer FireFly için bir şey diyemem sadece Goliathus Control Edition kullandım ve memnun kaldım.
 
GamerZep'e katılıyorum bu konuda. Razer Ouroboros yerine Mamba Tournament Edition'ı tavsiye ederim. Blackwidow Chroma iyi bir seçim, kesinlikle şu ana kadar kullandığım en iyi klavye ve Kraken Chroma 7.1 de uzun süreli kullanımda kulağı biraz rahatsız etmesi dışında iyi bir kulaklık. Razer FireFly için bir şey diyemem sadece Goliathus Control Edition kullandım ve memnun kaldım.
Mouse araştıracağım ozaman

Razer almanı tavsiye etmem yazılımsal ve donanımsal olarak çok fazla sorunları var.
Nasıl? Razer Synpase güncellemerinde mi sorun oluyor?
Yoksa ürünlerde mi?
 
Yani benim şu ana kadar razer synpase den bir şikayetim olmadı hep sorunsuz çalıştı.(Özellikle kulaklık ve klavye)
 
Şöyle söyliyeyim, 2015 Eylül ayında Razer Blacwidow Chroma ve Razer Naga almıştım. Bir buçuk ay boyunca sorunsuz kullandım ve ardından bilgisayarım bozuldu. Uzun bir süre kullanmadım kutusunda bekledi ürünler, elime yaklaşık 15 gün önce bir bilgisayar geçti, Razer Synapeseyi Blackwidow Chroma ve Naga yı taktım. Klavyede sorun yoktu lakin fare her 4-5 saniyede bir takılıyordu ve imleci sadece aşşağı ve yukarı haraket ettirmeme izin veriyordu. Support a mesaj attım böyle böyle diye yapmam gerekeni anlattılır Synapseyi sil yükle, lensi temizle vb vb herşeyi yaptım ama hiçbir şey olmadı. İnternette araştırdım ve aynı sorunu yaşayan onlarca kullanıcı olduğunu gördüm ve sebebi ise hala bilinmiyor. Onu garantiye yollayacağım bakalım kullanıcı hatası mı diyecekler...

Herneyse, daha 2 gün önce bilgisayarda oyun oynuyorum bir anda klavyenin ışıkları tak diye gitti. Ben de düşündüm bir an klavyemi bozuldu diye ve gidip telefona OTG ile taktım, önceden OTG ile takınca ışıkları yanıyordu ama o zaman yanmadı. Ben bayağı endişelendim ciddi ciddi bozuldu falan diye. Neyse araştırdım ettim sorunu bulamadım, ama klavyeden yazı yazılıyordu. Bi synapseye bakayım dedim sorunu o zaman farkettim. Synapse çalışmıyordu. Onlarca kez açtım olmadı. yönetici olarak açtım yine olmadı, sildim yükledim yine olmadı, önceki sürümlerini yükledim olmadı, PCyi safe modda açtım yine olmadı. Sistem geri yükleme yapsammı diye düşündüm ve yaptım, yaptıktan sonra sorun tak diye düzeliverdi. Kısacası şöyle söyliyeyim, ürünler cidden kaliteli lafım yok bence en kaliteli klavye razer blackidow, en kaliteli mmo mousesi ise naga lakin yazılımsal olarak ve zırt pırt kendi kendine bozulmasından dolayı alma bence, madur olabilirsin.
 
Synapse 2.0 güncellemesinde bazı, sorunlar varmış.
Bende okumuştum forumlardan ama şuan düzeltildi diye biliyorum.

Aslında aklımda alacağım bilgisayar ile uyumlu bir set düşünüyordum. Ama maalesef Türkiye'de satılmıyor.

MSI DS 4100 Klavye
MSI DS 200 Mouse
MSI DS 502 Kulaklık
MSI Mouse Pad

Bunlar olmayınca, Razer ürünlerine yöneleyim dedim.
Tasarım açısından güzel ürünleri var.

Artık şansıma deniyeceğim, inşallah sorun çıkarmaz
Synapse konusunda daha geliştirirler diye ďüşünüyorum.

Önerin için Teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı