G3258 GTA 5 %100 CPU Kullanımı Sorunu

lLaka_

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2015
Mesajlar
52
Makaleler
1
Arkadaşlar G3258 işlemcim var bir türlü bu sorunu çözemedim. İşlemcim 4.3 GHz overclocklu. Ekran kartım R9 280. FPS de kötü gördüğünüz gibi, yardım edin lütfen.

1.jpg
2.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok açık bir darboğaz var . G3258 çok büyütülen bir işlemci . 750 ti yi bile GTA 5 de besleyemiyor . Ekran kartına yazık etmişsin .
Eğer bütçen varsa i5 4590 alabilirsen seni çok güzel idare edecektir .
 
İşlemci ekran kartına yetişemiyor. Darboğaz sözkonusu. Arka planda işlemci gücünü sömürecek programları çalıştırmayın. Population Density ve Distance Scaling ayarlarını kısıp test edin. Bunlar işlemci üstüne gelen yükü bir nebze de olsa azaltacağından size yardımcı olabilir.
 
Şu anda işlemciyi değiştiricek gücüm yok malesef benchmark teslerinde G3258 ve R9 280 bakmıştım gayet güzel oynanıyordu oyundan bir sıkıntı olabilir mi ?
 
Çözünürlük ayarını yükselt arkadaşın dediğin ayarları kıs arkadaki programları kapat. Yine darboğaz olacaktır ama bir nebze azaltacaktır.
 
Denedim fakat yine şehir içine girince CPU %100 e çıkıyor şehir dışında problem yok ne yapacağım bilemiyorum darboğazsa yapcak bir şey yok işlemciyi biraz daha hızlandırmaya kalkınca 4.3 ten 4.5'e çıkınca mavi ekran veriyor sistem başka önerileriniz varsa yardım edin lütfen.
@Adion , @Recep Baltaş
 
Ben g3258'i R7 250 ile kullanıyorum. Darboğaz olmuyor. Fakat oyunda kaplamalar geç yükleniyor. Sende bu sorun yok sanırım, keşke bende de darboğaz yapsada kaplama sorunu olmasa :kararsız:. Mecburen oyunu 30 fps ye sabitleyerek oynayabiliyorum. Ve sonuç olarak tek çözüm upgrade.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı