Oyun Sırasında Ekranın Kapanması

beyaznota

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2014
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar son 1-2 haftadır başımın etini yiyen bir sorunla karşılaşıyorum. Oyun sırasında aniden ekran kapanıyor, monitörün uyarı yazısı çıktıktan sonra (Power Saving Mode) ekran siyah olarak kalıyor.
Bir kaç saniye sonra "dıtttttttttttttt" şeklinde kulaklıktan gelen bir sesle karşılaşıyorum. Ben bilgisayarı kapatmadığım sürece kapanmıyor. Kapatıp açtıktan sonra tekrar giriyorum oynamaya devam ediyorum bir süre sonra tekrar aynı şey oluyor. Bilgisayara format atıp ekran kartımın en güncel sürümünü resmi sitesinden indirip kurdum. Aynı şekilde league of legends'i de baştan indirip kurdum. Ancak yine aynı şekilde devam ediyor. Sorunun neyden kaynaklandığını kesin olarak bulamadım. Bu olay sadece league of legends' de oluyor. "Counter-Strike Global Offensive" oynarken böyle bir şeyle karşılaşmıyorum. Yardımcı olur musunuz?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı