SAMSUNG GALAXY A5 (2016) A510F Tuş Sesi Problemi

guvercinim53

Hectopat
Katılım
8 Şubat 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SAMSUNG GALAXY A5 (2016) A510F - üretim hatası. Tuş sesi problemi.

Paylaşmanızı rica ediyorum. Ben mağdur oldum, başkaları mağdur olmasın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BERWAR arkadaşım. Abartmıyorum 1.600 TL telefona veriyoruz ve telefonumuzun tuşu problemli sallanıyor ses yapıyor. ve tüketici olarak samsung genel müdürlüğüne kadar gitmeme rağmen, bunu hata olarak görmüyor. Hiç birimiz parayı kolay kazanmıyoruz. Madem sorun değil diğer a5 2016 larda neden yok bu problem. Mağdur olduğum için diye bi kenara çekip oturayım mı.? Hakkımı aramayım mı? Tüketici haklarına başvurdum durum benim lehime sonuçlanacak %90 ihtimal. Susarak bu ülkede hiç bir hak elde edemessin. Avrupada olsaydı bu durum servise ilk gidişimde değişirlerdi telefonu. Malasef Ülkemizde böyle değil... İnşallah Hukuk ülkesine doğru ilerliyoruz...

Güncel..
 
Hakkını sonuna kadar ara, yalnız bu sorun her telefonunda çıkacak bir sorun değil, sende çıktı diye başka kişilerde de çıkması anlamına gelmez. Kronik sorun demek o modellerin hepsinde çıkan sorun demektir. Senin o telefona o kadar para vermen tamamen saçmalık.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı