Kasa ve İşlemci fanı tavsiyesi

CatchFire

Hectopat
Katılım
10 Nisan 2015
Mesajlar
724
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kaçak Ekonomist
Arkadaşlar i7 930 kullanıyorum. İşlemci stok soğutucu ile boşta 48 derece ile calisiyor. Oyunlarda %20 kullanmasına rağmen 80 dereceye geliyor. Sizden ricam 100 TL'yi geçmeyecek şekilde bir işlemci fanı.

Ayriyeten anakartımın resmi bu;

asff.jpg


Bu anakart Asus ROG Rampage 2 Gene. Bu anakart sanırsam mikro atx. Küçük boyutlu bir kasa olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha evvel 2,4,8 bellek slotlu anakart gördümde ilk kez 6 bellek slotlu anakartı şimdi görmüş oldum. Triple Channel diye bir olayı varmış bunuda yeni görüyorum. Rağbet görmemiş olacak ki daha sonra çıkan mimariler Dual channel olarak devam etmiş. Tabi X99 Quad Channel hariç.

Soruya gelecek olursak öndeki 3 bellek slotlarını kullanmıyorsun resimden görüldüğü üzere bu yüzden Venom Medusa Dh-14/15 gibi çift fanlı büyük soğutucular hariç anakarta herhangi bir hava soğutucu takabilirsin.
 
%90 S40 alacağım zaten. Şuanki kasam Mid tower olduğu için sığma konusunda sorun çıkmayacaktır fakat şehirden şehire taşıyacağım için mini-itx düşünüyorum. O sebeple; COOLER MASTER RC-NSE-200-KKN1 N200 USB3.0 Mini Tower, microATX, miniITX Güç Kaynaksız Kasa - inventus

Bu kasayı düşündüm. İşlemcinin 2 fanının ayağınıda kırdım malesef şuan kasa yan yatıyor. :D

@Silinen üye Kasanın neresine fan takıcaksın derken anlamadım. Sadece işlemci fanı alacağım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı