Pascal Mimarisi Beklenmeli mi?

Emre Yapıcı

Kilopat
Katılım
18 Nisan 2015
Mesajlar
59
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar hepinize merhaba. Sorum başlıkta da belli olduğu gibi yeni bir sistem toplamaya karar verdim, i5 6500, 8gb ddr4 vs parçalar seçtim. Ekran kartı olarak GTX 970 tercih etmiştim fakat Pascal mimarisini duyunca beklesem mi diye düşünüyorum. Şu anda GTX 650Tİ var. İşlemci, ram, anakart, gibi parçaları alıp 1400 1500 TL arası Pascal ekran kartı mı alsam ya da daha doğrusu 1500 TL'lik ekran kartı bütçem var ne yapayım ?
Pascal mimarili ekran kartları Haziran'da çıkar mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir mimari olacağı aşikar. Ancak vaatlerle gerçekler arasında çok fark vardır. Senin aciliyetine bağlı. Bana sorarsan aciliyetin yoksa bekle. Aciliyetin varsa SAPPHIRE R9 390X al, keyfine bak.
Bu sene bol çeşitli bir ürün yelpazesi olacağı aşikar. Bence PASCAL için değilde genel olarak beklemek daha hayırlı olur.
 
Madem bu kadar bütçe var o zaman beklemeye değer. 650 Ti ile idare edemiyor musun? Bu sorunun cevabına göre bir seçim yapmalısın. Acilen lazımsa @Persistent arkadaşın dediği gibi R9 390 veya 390X alabilirsin. Yok, ben şuanlık idare ediyorum dersen sadece Pascal'ı değil Polaris'i de beklemelisin. Çünkü her iki taraftan da oldukça performanslı ekran kartları bekleniyor. Söylentilere göre bu sefer AMD ile Nvidia arasında resmen savaş çıkabilir. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı