i5 6600 tabanlı sisteme kasa önerisi

240TL pahalı gelmezse kendiminkini öneririm. Bence bu durumda en mantıklı seçenek 150 civarı bakınmaktır. 100R'yi neden istemediniz anlamadım açıkçası. :)
 
@Carlsberg dostum enerji kaynağı hazır takılı olanlardan almak istiyorum, açıkcası hiç takmadım ama uğraşmak istemiyorum. Uğraşmak gerekiyor mu onu da bilmiyorum ama, bir de masraf. Siz anladınız beni tam anlatamadım ama. :D
 
Uğraşmak gerekmiyor, enerji kasası hazır takılı olanları da alsan o takılı gelmiyor sana, kasanın içinde kendi paketinde oluyor, onu yerine sen oturtuyorsun.
Tek sebebi buysa, çok mantıksız iş yapacaksın. Corsair 100R+VS550 al derim. İleride GTX 970 vs. gibi bir kart almam ben nasıl olsa, maximum olacağı GTX 960'tır felan dersen VS450 bile hayli hayli yeter.
 
Bu ikisi ile bitmez yalnız, soğutucu da alman gerekecek +100 TL daha eklenecek.
Eğer o kadar zorlamaya durumun yoksa, B150 Gaming M3 + i5 6500 al, soğutucuya da masraf yapmazsın. Sıkışmaz, rahat edersin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı