24 MBit internet bağlantı yavaşlığı sorunu

Örneğin, steam'den güncelleme yaparken veya oyun indirirken gayet hızlı. (saniyede 2.6 MB indiriyor.) Fakat youtube videoları yada dizi izlerken yüklenme sorunu yaşıyorum. Vpn kullanmayı denedim Dns değiştirdim fakat sonuç aynı. Bu arada 1 gün engel yediğim için cevap veremedim kusura bakmayınız.
 
Sanırım sadece YouTube videolarında sorun var. Normal indirme hızınız yüksek çünkü.

Başka bir tarayıcı kullanmayı deneyin. CCleaner ile tarayıcı çerezlerini temizleyin.
 
Herkese merhaba, Bendede senin dediğin gibi sıkıntı var internetim hipernet 50 mbps paket aldığım hız ise 48 mbps download var. Ama YouTube de 1080p video izlerken aşırı derecede takılma oluyor.
Videonun üzerine sağ tıklayıp ''Meraklısı için istatistikler'' seçeneğine tıkladığımda videonun indirdiği internet hızı ise 1 mbps gibi komik rakamlarla yerlerde sürünüyor. Google play dan birşey indirirken veya güncellerkende kbps hızlarında indiriyor saniyede normalde 6 veya 8 mbps indirirdi saniyede Google ile bir sorun var gibime geliyor diğer bağlantılarda hiçbir yavaşlık söz konusu değil.
Ama gece saatlerinde sıkıntı olmuyor genelde mesela gece 2 ila sabah 11 saatleri arası çok güzel donmadan videoları açabiliyorum.
 
Aynı problem bende de vardı, sanırım şu anlık çözüm bulabildim Technopath in bu linkini incelemeni şiddetle tavsiye ederim
İP veya DNS değiştirici Program
Bir araç daha vardı şuan hatırlayamadım sitede aratırsan bulursun. Her dns değişiminden sonra dns önbelleğini temizlemeyi unutma.
 
Baktımda geçerli birşey gelmedi bana. Dns önbellek temizleme işlemini yaptım birşey değişmedi tahminen sorun ya google sunucularında yada modemde. Çünkü altyapı yavaş olsa speedtestte hızım 48 mbps çıkmaz yani çok ilginç bir sorun.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı