Küfürsüz YouTube Kanalları

Mesjını okumadan yazacaktım bi baktım benim yazdıklarımın aynısını yazmışsın. Kesinlikle katılıyorum sana, çünkü internette sadece komedi veya oyun videoları yok korkunç videolar içeriği kötü videolar da youtube de var. Onlar küçük yaşta birinin psikolojisini bozabilir ve hayatını olumsuz etkiler. Mesela ben eskiden Arka Sokaklar dizisinden korkardım :) Recep abi neden böyle tepki vermiş anlamadım sonuçta yardımcı olmaya çalıştım.
Yardımcı olalım diye açmış bu konuyu zaten hocam yoksa açmaz sormazdı eğer yardımcı olmamızı istemiyorsa da sadece şu şu şu kişiler cevap versin diye etiketler diğerlerine ayrımcılık yapardı ama yapmaz böyle bir şey.
 
Çeşitli deney ve incelemeler için Oha Diyorum ve Yapyap. Ayrıca Altın Elbiseli Adam belki küçüklükten bilinçli motosiklet tutkusu başlayabilir :D
 
Oha Diyorum ve YAPYAP kanalını kim icat ettiyse onların akıllarından şüphe ederim. Hakaret etmeden nasıl anlatırım bilmiyorum. Zekasız diyeyim, aklımdan geçenleri yazarsam 1 yıl uzaklaştırma alırım. Bu kadar seviyesiz, saçma bir kanal olamaz. Kwebbelkop kanalından sonra en nefret ettiğim birbirine eşdeğer iki kanal. Çocuklar bunlardan uzak dursunlar da, küfür falan çok masum kalıyor bunların yanında. Benim de yeğenlerim bu aptal kanalları takip ediyor ne yazık ki.

@Recep Baltaş Saygıdeğer büyüğüm, mümkünse hiçbir kanalı takip etmesin. Psikolojiyi bozmayacak kaliteli kanal sayısı yok denecek kadar az. Oyun kanalları için söylüyorum bunu. Bilimsel kanallar hakkında bilgim yok. İngilizce olmasaydı Vsauce'u önerirdim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı