Oyun açılmama sorunu

The Appropriate

Kilopat
Katılım
8 Eylül 2015
Mesajlar
1.909
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Konuda da dediğim gibi PC'de sinir bozucu bir sıkıntı var. Size konuyu şu şekilde anlatsam daha iyi olacak. Geçen hafta cumartesi günü Steam'den CS:GO açıyordum. Ancak oyun açılmadı ve ekranı gelmedi, simgesine tıklasam bile oyun açılmıyor. Programı kapat dediğim zaman oyun bu sefer de kapanmıyor. Görev yöneticisinden kapatmayı çalışsam bile oyun hala kapanmıyor.
Bir de şansımı Warface'de denedim. Ama hala açılmıyor. Oyna butonuna bastıktan sonra siyah ekranda kala kalıyor. Üstüne tıkladığım zaman çalışmayı durdurdu geldi ve ben de kapatmaya çalıştım. Ancak yine kapanmadı. Görev yöneticisinden bile kapanmıyor. Yeniden Başlat'ta bile bilgisayar kendini yeniden başlatamıyor. Mecburen ben de kapatma düğmesine basılı tutmak zorunda kaldım. Geri yüklemeyi birkaç defa denedim. Ancak işe yaramıyor. Yeniden başlatta öylece kalıyor. Bir de Windows 10 indirip bilgisayara format atmaya çalıştım. Ancak yine işe yaramadı.
Bu sefer de şöyle ilginç bir şey karşıma çıktı. Windows 10 inerken Windows logosuna tıkladım ve bilgisayar dondu. Ve açma kapama düğmesine basmak zorunda kaldım. Ve bugün ve önceki gün bilgisayar açıkken bir mutsuz surat hata mesajı aldım ve bilgisayar kendini yeniden başlattı. Dpc_watchdog galiba böyle bir şey yazıyordu ve bilgisayarda bu mutsuz mesaj hata mesajını bugün 2 defa gördüm. Ayrıca şunu da söylemeliyim videolarda ve Twitch yayınlarında ses takılması oluyor. Biliyorum oldukça zor bir soru sordum size. Sizce ne yapmalıyım ve sorunun nedeni nedir?
Lütfen yardımcı olursanız gerçekten sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarin ana isletim sistemi neydi windows 7 ise onu kullanmaya devam et bence bazen uyumsuzluk olabiliyor.Bir de arkadasin dedigi gibi eksik kurulduysa da olabilir.Ben şu ana kadar öyle mutsuz yuzlu bir windows hatasi gormedim.Bir cesit virüste olabilir.
 
Bilgisayarin ana isletim sistemi neydi windows 7 ise onu kullanmaya devam et bence bazen uyumsuzluk olabiliyor.Bir de arkadasin dedigi gibi eksik kurulduysa da olabilir.Ben şu ana kadar öyle mutsuz yuzlu bir windows hatasi gormedim.Bir cesit virüste olabilir.
Cevabınız için teşekkür ederim. PC'yi ilk aldığım zaman gömülü olarak windows 8.1 geldi. Bende bilgisayarı aylar önce windows 10'a yükselttim.

Windows 10 kurarken temiz kurulum yaptınız değil mi ?
Cevabınız için teşekkür ederim. Sadece windows 10 yükseltmesi yaptım pc'ye.
 
Temiz kurulum yapılmadığı zaman bilgisayarda böyle hatalar olabilir ve ayrıca bilgisayar yavaşlar. Yükseltme yaptığınız zaman 8.1 işletim sisteminin üzerine windows 10 işletim sistemi yükleniyor. Öncelikle format atarken işletim sisteminin bulunduğu dizini sıfırlayın. En son sürüm olan windows 10 10586 yapısını indirip kurun. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı