MSİ GTX 960 GAMİNG 2G Coil Whine Sorunu

Jason Hudson

Kilopat
Katılım
28 Ocak 2014
Mesajlar
2.991
Makaleler
10
Çözümler
6
Yer
ANKARA
İyi günler arkadaşlar. MSİ GTX 960 GAMİNG 2G ekran kartı aldım, kartta Coil Whine sorunu dışında bir sorun yok. Oyunlarda %99 yükte ama 60 FPS' yi geçince ötmeye başlıyor ve rahatsız ediyor VSync' yi açıp FPS'yi 60'a sabitlediğimde ses sorunu çözülüyor. Garantiye verdim sizce sorun çözülür mü ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kart %90 iade alınacaktır ancak ben coil whine olayının sadece abartıldığını düşünüyorum. Zaten ekran kartına hiçbir zararı yok sadece vızıltı.
Sesi duysaydın eminim öyle demezdin. Islık gibi ötüyor resmen.

Ah bu firmalar yok mu. :) C.W sorununu değişim yaparak çözebilirsiniz. İmkanınız varken değiştirin kartı.
Zaten Vatan Keçiören stoklarında da yoktu. "Kartı buradaki elemanlar mı montajladı ?" dediler bende "Hayır. Kendim montajladım" dedim. "O zaman servise yollarız" dediler. Aslında hiç ses yoktu kasanın kapağını açıp dikkatlice dinlememe rağmen ekran kartından en ufak ötme, cızırtı bile duymadım. Ama oyuna girince VSync ayarı kapalı olunca bariz şekilde ötmeye başladı. Tabi FPS değeri de 60' ı geçti. :) Bir de masaüstünde ses yapmıyordu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı