Gta 5 Steam vs DVD?

Mer110

Hectopat
Katılım
11 Nisan 2016
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gta 5 alacağım ama kararsızım. Steam'den mi alayım yoksa cd olarak mı ? CD olarak alırsam CD'ler kaybolursa Rockstar'dan indirebilir miyim ? Ürün anahtarı oluyor ya onun için dedim indirilebilir mi diye. Cevaplarsanız sevinirim.
 
Evet. Rockstardan indirebilirsiniz. Ama ben internet üzerinden Rockstar almanız kanaatindeyim. CD 250TL. Parasını haketmiyor. İnternet üzerinden alırsanız 90TL vererek alabilirsiniz.
 
Tavsiyem, Steam,Kinguin,Rockstar vb siteler üzerinden almanız. İlla elimde bir DVD ve kabı olsun, göreyim onları ben diyorsan, DVD olarak alman daha iyi olur senin için :)
 
Arkadaşım merhaba önerim kesinlikle steam'den alman nedeni ise ben ilk olarak rockstar games'ten aldım. Yani ttnet playstore üzerinden fakat aldığımda rockstar games kodu verdi.mutlu mutlu indirdim. Ve 4 günde indi. Oyuna girdiğimde çalışmadı. Zlib call diye bir hata veriyordu. Hatta internette araştırdım kesin bir çözümünü bulan yok. Ama sen sonuçta hesap alıyorsun oyunu indirmene izin veriyorlar. Sonunda sıkıldım ve indirimdeyken oyunu steam'den aldım bu sefer indirmesi 2 gün sürdü ve oyun çalıştı şuan stabil bir şekilde oynuyorum. Ve çoğu kişinin yorumu steam'den almanın daha güvenli olduğu.ama tercih senin sonuçta.

Evet. Rockstardan indirebilirsiniz. Ama ben internet üzerinden Rockstar almanız kanaatindeyim. CD 250TL. Parasını haketmiyor. İnternet üzerinden alırsanız 90TL vererek alabilirsiniz.
İlk çıktığında 200'dü. 250 fazla olmuş arkadaşım. Şuan n11.com'da 149,99'a bulunabilir. Steamde ise 179 tl indirimde 107 liraya düşüyor. Cd olarak en güvenlisi ve ucuzu n11.com'da olandır. İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım Merhaba Önerim Kesinlikle Steam'den Alman Nedeni İse Ben İlk Olarak Rockstar Games'ten Aldım. Yani TTNET Playstore Üzerinden Fakat Aldığımda Rockstar Games Kodu Verdi.Mutlu Mutlu İndirdim.Ve 4 Günde İndi. Oyuna girdiğimde çalışmadı.Zlib Call Diye Bir Hata veriyordu.Hatta İnternette Araştırdım Kesin Bir Çözümünü Bulan Yok.Ama Sen Sonuçta Hesap Alıyorsun oyunu İndirmene İzin Veriyorlar. Sonunda Sıkıldım Ve İndirimdeyken Oyunu Steam'den Aldım Bu Sefer İndirmesi 2 Gün Sürdü Ve Oyun Çalıştı Şuan Stabil Bir Şekilde Oynuyorum.Ve Çoğu Kişinin Yorumu Steam'Den Almanın Daha Güvenli Olduğu.Ama Tercih Senin Sonuçta.


İlk Çıktığında 200'dü. 250 Fazla Olmuş Arkadaşım. Şuan N11.Com'da 149,99'a Bulunabilir. Steamde İse 179 TL İndirimde 107 Liraya Düşüyor. Cd Olarak En güvenlisi Ve Ucuzu N11.Com'DA Olandır. İyi Forumlar.
Özür dilerim. Konsol oyunu ile karıştırmışım.
 
DVD alınca kutuda cd-key oluyor onu internet sitesinde etkinleştirdiğinde oyun senin oluyor. DVD ler kaybolsa bile istediğin zaman girip indirebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı