Format sonrası harici hdd'deki Filmler ve müzikler gözükmüyor

HardPlayer

Kilopat
Katılım
15 Kasım 2014
Mesajlar
1.154
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Graphic Designer
Bilgisayarıma format attım iki gün önce ve harici bir tb hdd'a filmlerimi, kısacası bütün Disk E'mi atmıştım baya bir sürdü atması bir buçuk saat falan, zaten 252 gb civarındaydı yanlış hatırlamıyor isem. Formattan sonra filmleri, resimleri vs. almak istedim yeni sistemime fakat harici hdd'ı takınca filmler, müzkler dışında her şey gözüküyor. Gözüküyor diyorum çünkü harici hdd'daki total boyutları hesaplayınca filmler ve müzikler de dahil olmak üzere hesaba tam uyuyor ama ne yazık ki (şuan çok üzgünüm filmler 3D 1080p ve boyutları aşırı fazla olanlardan) hdd'ı bağlayınca gözükmüyor filmler ve müziklerim. Aşırı üzgünüm şu an çünkü; turbobit üyeliğine verdiğim paradan kesinlikle değil, geçen zamana ve emeğime üzülüyorum. Bu filmleri indirebilmek için babamın iş yerine kadar gittiğimi hatırlıyorum.
Arkadaşlar resimlerde gördüğünüz üzere Disk E yazan klasör benim filmler ve müzklerin olduğu klasör. Ama içinde sadece birkaç resim var. ( disk e'yi format öncesi direkt olarak taşımadım sadece ve sadece disk e'nin içini açıp control+A'ya bastım ve o şekilde taşıdım. Disk E adını da ben koydum o klasöre) Filmlerim ve müziklerim gözükmemesine rağmen Boyut olarak var içinde ama neden gözükmüyor ?:(((.
:( Şimdiden her şey için teşekkürler, okuduğunuz için de tabii ki, Allah'a Emanet olmanız dileği ile...



technopat2.jpg
technopat3.jpg
technopat4.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Harici diski takarken Tara ve Düzelt uyarısı veriyor mu? Eğer veriyorsa bu güzel, tarayıp düzeltmesini sağlayın. Epey bir uzun sürebilir. 1 TB'lık Samsung M3 Portable diskimin taraması yaklaşık 11 saat sürmüştü. Ben de 600 GB'lık dizi/film arşivimi kaybetmiştim. Yer kaplıyorlardı ama klasör ortada yoktu. Tara ve Düzelt seçeneği çare oldu.
 
Hayır çıkmıyor

Ama bütün dosyalarımı atmadan önce çıkmıştı tara ve düzelt ben de tıklamıştım sizin dediğiniz kadar uzun sürmedi iki-üç dakika bir şey sürdü. Başarıyla taradı ve düzeltti ondan sonra aktarma işlemini gerçkleştirdim. Zaten daha sonra da tara ve düzelt şıkkı çıkmadı, hiç.
 
Şuan stajdayım eve gider gitmez deneyeceğim, bu arada harici hdd açıkken sağ üstteki arama boşluğuna filmin adını, müziğin ismini vs. yazıyorum çıkmıyor ama boyut olarak var gözükmetke.

Arkadaşlar intermetteki önerilerin görebildiğim kısmını denedim ve hiçbiri olmadı. Ama bazı uygulamalar aracılığıyla gözüküyor fakat o gözüken uygulama da lisans istiyor bu yüzden alamadım filmlerimi ve muziklerimi. Başkalarının olurken benimki neden hala olmadı anlamış değilim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı