iPhone SE mi, LG G4 mü ?

Bal gibi alınır.
Kardeşimin eline tam oturuyor iPhone 5S ki kendisi daha 12 yaşında. Açıkçası minyon tipli biri olmadığınız sürece tek parmağınız telefondan daha büyük oluyor. Ne oyun oynanıyor ne yazı yazılıyor açıkçası beni çok sinir ediyor.
 
G4'ün ömrü 3 bilemedin maksimum 4 yıl, SE alırsan en az 5 yıl kasma takılma derdi olmadan kullanırsın ayrıca İphone cihazların ikinci eli daima daha iyidir çok zarara sokmaz ben 5 yıllık İphone 4 telefonumu 350 TL'ye satmıştım geçen yıl.
 
SE alırsan 5 yıl telefon derdi çekmezsin.

Oyun oynayacaksan G4 al. Oynamayacaksan SE al.
Ne alakası var, anlam veremedim açıkcası. G4'de oynanan oyunların hepsini SE'de daha performanslı bir şekilde oynayabilirsiniz. Tek eksiniz ekran küçüklüğü olur ki oda kişiden kişiye değişecek bir durum.
 
Performans istiyorsan SE tercih et, daha büyük ekran ve kamera deneyimi istiyorsan da G4 al. İki telefonun ekran büyüklüğü arasında çok fark var, buna göre tercihini yap. Bir de iki telefonu ayıran en önemli nokta işletim sistemi farklılığı.
 
Ne alakası var, anlam veremedim açıkcası. G4'de oynanan oyunların hepsini SE'de daha performanslı bir şekilde oynayabilirsiniz. Tek eksiniz ekran küçüklüğü olur ki oda kişiden kişiye değişecek bir durum.
Ya Ekran büyüklüğü için demiştim. Bu arada bilip bilmeden yargılama.
 
Ya ekran büyüklüğü için demiştim. Bu arada bilip bilmeden yargılama.
Herhangi bir yargılama da bulunmadım zaten. 'Oyun için G4, oyun yoksa SE'' gibi bir cümle kurarsanız bende gayet karşı koyarım. Diğer kullanıcılar tarafından yanlış anlaşılabilir.
 
LG G4 almanı pek tavsiye etmiyorum, LG'in çıkardığı en kötü telefonu bence. Sebebi ise ufacık darbe sonucunda bile arkasındaki deri de, artık neyse bilmiyorum, çok kötü oluyor ve yandan açılıyor arka kapak. Arkadaşım'ın başına geldi oradan biliyorum. iPhone SE yeni çıktı ve technopat inceledi, inceleme videosuna bakmanızı tavsiye ediyorum.
 
Bence tamamen işletim sistemine bağlı, kendine hangi işletim sistemini kullanmak istediğini sor, birde ekran boyu, diğer kalan özelliklerde yakın sayılırlar, duruma göre + ve - leri var.
 

Geri
Yukarı