Göğüs Bölgesindeki Yağlar Nasıl Eritilir?

aesurek

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
192
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 16 Yaşımdayım ve boyum 1.72 kilom 78. Spor yapmaya başladım fakat bir türlü bu yağlardan kurtulamıyorum. Ne tür hareketler yapmalıyım?
 
Önereceğim üç etkili hareket var.

-Kelebek.
-İncline bench press.
-Cable Crossover

Bu üç hareket çok etkilidir direkt göğüse vurur. Yeterli gelmezse bana bildir başka hareketler de önerebilirim.
 
Öncelikle yağlanmamı yoksa jinokomastimi onu öğrenmen lazım. Eğer jinokomasti ise spor ile geçiremessin. Ben doktora görünmeni tavsiye ederim.
 
Bu çok geniş bir konu. Öncelikle istersen günde 5 saat çalış yine de yağları eritemezsin. Yağ yakımı için kalori (enerji) açığı oluşturman lazım. Yani yediklerinden aldığın kalorinin fazlasını gün içinde harcaman gerekiyor. Bu şekilde vücutta depolanan yağlar enerji açığını kapatmak için parçalanıyor.
Sabırlı olman ve düzenli olarak spor yapmanı öneririm. Beslenme çok önemli. Ekmeği azalt, şekeri azalt, çikolata, bisküvi abur cubur vs. bunları yememelisin. Haftada 1 gün kendine izin verebilirsin onun dışında beslenmeni düzene sokarsan ve sporu aksatmazsan uzun vadede yağlar azalır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı