Mahalle Bilgisayarcılarının Aslında Hiçbir şey Bilmemesi

Bizim bakkalda bir tane teyze vardı. "Abla Sd kart var mı?" dedim o da " O ne bilmiyorum" dedi neyse içeriden genç biri çıktı "Anne telefona takılıyor ya onu soruyor" dedi neyse adamla bakıyoz ulan yıl olmuş o zaman 2015in sonları. Vicdansız class 4 Sd kart nedir ya. Kaç GB istiyorsun dedi 16GB lazım dedim Class 4 16GB için 40TL fiyat çekti. "Abi 40TL nedir ?" dedim "ben başka yerde Class 10 (40mb) ını 20TL ye bulurum" dedim. Oda " bulduğun yeri söyle bende ordan alayım" dedi çıktım. O günden şansıma A101 in afişi dağıtılıyordu. Bekledim adam geldi kapıya afişi koydu gitti bende aldım afişe bir baktım 16 GB Toshiba class 10 20TL 2 gün sonra idi gittim aldım. A101 bile bakkal değil lan.

Başka bir olay ise Termal Pad lazım laptopu temizledim termal pad almayı unutmuşum çıktım çarşıya dolaşıyom dükan dükan bir tanesine girdim adam bilmiyor 2 saat anlattım sonra "hee o bilmem ne dükanda vardır" dedi. "Yanda var mıdır" dedim "onda yoktur" dedi ilk dediği yere gittim orda yoktu. Benim sorduğum yere gittim adam hemen verdi sağ olsun o çok iyi idi. Ya hani bir başka dükanı gömüyor ekstra bilmiyor birde elinde varmış gibi davranıyor.
 
Ne zamandır burada hep böyle konulara rastlıyorum, tartışmanın anlamı yok. İsteyen istediği bilgisayarcıya gider.
 
Ne zamandır burada hep böyle konulara rastlıyorum, tartışmanın anlamı yok. İsteyen istediği bilgisayarcıya gider.
Amaç tartışmak değil. Burası forum diye sırf tartışma olacak diye birşey yok. Biz buranın kullanıcılarının samimiyetine ve birazda sohbet olsun, vakit geçsin diye sohbet havasında konu açıyoruz. Siz bu konulara bakmayabilirsiniz...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı