WD Elements 2 TB Harddisk bilgisayar ve tv okumuyor

hakanayabakan

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2016
Mesajlar
1
Wd elements 2tb harddisk tv ve bilgisayarda okumuyor. Bilgisayara ya da tv'ye taktığımda ışığı yanıp harddiskten okuma sesi geliyor fakat içeriğe ulaşamıyorum. Harddisk disk yöneticisinde görülebiliyor ve de recovery programı ile içindeki klasörlere ulaşılabiliniyor. 2 tb tamamen dolu olduğundan onun gibi bir başka hardiske atmam gerekiyor bu da şimdilik benim için imkansız olduğundan fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum normal pc'ye taktigimizda nasıl içini görebilirim diye. Şimdiden teşekkürler.


1.jpg
2.jpg
 
Anladığım kadarı ile hdd çalışıyor bilgisayarım klasöründe görebiliyorsun içine girdiğinde bir şey gözükmüyor. Ama hafıza dolu olarak gözüküyor. Doğru mudur ?
 
Tahminimce HDDnin yönetim kısmı bozulmuş (o neyin ne olacağını belirleyen bizim erişmediğimiz kısım). Onarabilirmisin bilmiyorum onarmak mümkün tahminimce linux ile açarsan görebilirsin içindekileri.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı