ADSL işkencesinden kurtulma arayışları

Ferreci

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2015
Mesajlar
368
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evi taşımadan önce mis gibi 50 MBP/S download, 75 GB AKN'miz vardı. Mevcut bölgede fiber olmadığı için eskiye kıyasla internet her açıdan işkence haline geliyor. Her ay kota sıfırlandığında hızı 8 MBP/S'e çıkarmaları için telefon açıyorum, maksimum 1 MB indirme hızı veriyor indirmelerde, kısacası fiyasko. İletişim çağındayız ve aynı fiyata verilere çok kısa sürede ulaşma imkanı varken bazı geri kafalı site sakinlerinin "gerek yok" ifadesi sebebiyle bu doğal hakkımızı kullanamıyoruz. Lütfen şu çöp Allah'ın cezası teneke altyapıdan kurtulabilmemiz için bir öneride bulunun, ne yapalım ? Belediye'ye dilekçe mi verelim, Site Yönetimine başvuruda mı bulunalım ? Resmen attan inip eşeğe bindik bu değişimle. 7 MBP/S nedir arkadaş ? Resmen dalga geçiyorlar adamla, kan beynime sıçrıyor indirme hızı aklıma geldikçe.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Arkadaşlar şöyle bir bilgi de düşeyim sitede oturuyorum yaklaşık 400-500 insan kapasitesine sahip bir mekan. Başvuru için neler yapmam gerekiyor ?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı