ASUS R9 390X ısınma sorunu

Bigboy

Kilopat
Katılım
26 Nisan 2016
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba mayıs ayında asus r9 390x ekran kartı aldım ekran kartım çeşitli oyunlarda 85-86 derecelerde seyrediyo zaten kanaldaki tanıtım videosundada o derecelerde seyrediyo ama bu ısı ASUS GPU Tweak programı ile verdiği sonuçlar fan hızımı kendim %55-%60 çektiğimde full grafiklerde ısı 75 derceyi geçmiyor ekran kartını %55-%60 gibi devirlerde çalıştırmak zararlı mıdır ? Eğer ASUS GPU Tweak 2 programına bırakırsak ısı gerçekten ciddi değerlere ulaşıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
R9 390 ve 390X'te Asus alarak hata yapmışsınız. Bu seriyi Asus soğutamıyorum. Sapphire veya MSI alsaydınız daha iyi olurdu. Bunun dışında %55-60 arasındaki devirlerde sorun çıkarmaz ona göre tasarlanıyorlar zaten.
 
Evet msi alsaydım daha iyi olurdu diye bende düşündüm ama videoda dediği gibi soğutmada sıkıntı yok.
Sıkıntı ASUS GPU Tweak programının ses yapmasın diye fanları düşük devirlerde tuttması kendim radeon ayarlarından %55-%60 çektiğimde 65-75 arası seyrediyo çeşitli oyunlarda
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı