MSI GT72S-6QD Nasıldır ?

Best gpu fanboy

Hectopat
Katılım
8 Mayıs 2016
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar vatan bilgisayardan baktım ve şu MSI GT72S-6QD-245TR adlı notebook hoşuma gitti. Bunda Assasin's Creed Syndicate tarzı oyunlar oynayacağım. Bu notebook hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Bir taraftan Nvidia'nın yeni nesil pascal mimarili notebook ekran kartları da çıkıyor. 10 M serisi. 1080 M notebook ekran kartı masaüstü gtx titan x'den daha güçlüymüş. Bunu da bir haberde duymuştum. Ben 1080 M almayacağım ama 1060 M ve 1070 M adlı ekran kartlarının da kuvvetli olacağını düşünüyorum. Bu ekran kartlarını beklemeli miyim yoksa bu notebook'u almalı mıyım? Notebook satın alımları için en iyi site hangisi onu da yazarsanız sevinirim.
 
Bende almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti. Pascal 2016 sonu çıkar bence ve pahalı olur ve ekran kartı değişebiliyor ama aklımda sorular var kullanan biri varmi
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı